2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نداریم فعلا باور میکنی من هر وقت اینجا یکی تاپیک واسه شام میزنه تازه یاد شام میوفتم😂

من رژیم لاغری دارم سالاد می‌خورم. شوهرم رژیم چاقی باید غذای پرملات بخوره. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
چرا عزیزم؟

نمیدونم سردمه میلرزم عین جنازه افتادم زیرپتو،دیشبم شوهرم گفت امشب برام سالاد ماکارونی درست کن ولی نصف چیزاشو ندارم نمیتونمم برم بیرون الان،هرچی گرمی میخورم فشارم بالا نمیاد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من رژیم لاغری دارم سالاد می‌خورم. شوهرم رژیم چاقی باید غذای پرملات بخوره. 

ما برعکسیم ولی هیچکدوم رژیم نداریم😂😂😂 شوهرم زایمانش نزدیکه فک کنم🤦‍♀️

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
من اینجا پرسیدم گفتن ماکارونی درست کن، میخام همینو درست کنم البته حلوا درست کردم یه عالمه خوردم دار ...

تازه خوردیم. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

الویه

لوبیاپلو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792