2777
2789
عنوان

ترس از تنهایی

156 بازدید | 9 پست

من شوهرم‌سر کاره از خونه میترسم از  تایپک هم زدم صدای شیر حموم میاد و صدا‌هایی که معلوم نیست چی میگه بهم پیشنهاد دادن که سوره بقره‌بزارم باصدای بلند بخونه این کار رو کردم خیلی خوب بود ما رفتیم مسافرت شوهرم بهم گفت لامپ انباری رو خاموش کن درحموم‌هم ببند‌من قشنگ یادمه خودم لامپو خاموش کردم و در حموم و دستشویی ام بستم اما وقتی برگشتیم هم در انبار باز بود هم چراغ های انبار و حموم شوهرم گفت یادت رفته   اما من خوب یادمه من درو بستم لامپاذو خاموش گردم کلان الان‌از انبازی و حموم و دستشویی میترسم بگین چیکار کنم من خودمو سر گرم میکنم اما چه کنم

این دعا رو چند بار بخون هر روز 

أَعُوذُ بِکلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ الَّتِی لَا یجَاوِزُهُنَّ بَرٌّ وَ لَا فَاجِرٌ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ وَ ذَرَأَ وَ بَرَأَ وَ مِنْ شَرِّ ما ینْزِلُ مِنَ السَّماءِ وَ مِنْ شَرِّ ما یعْرُجُ فِیها وَ مِنْ شَرِّ مَا یلِجُ فِی الْأَرْضِ وَ مِنْ شَرِّ ما یخْرُجُ مِنْها وَ مِنْ شَرِّ فِتَنِ اللَّیلِ وَ النَّهَارِ وَ شَرِّ الطَّوَارِقِ إِلَّا طَارِقاً یطْرُقُ بِخَیرٍ یا رَحْمَان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین سوره جن رو با صدایی بلند بزار بخونه حتی اذان رو دان کن و بزار بعد اسفند دود کنو دودشو همه جا پخش کن خصوصا داخل حمام دسشویی بعد موقع خاب سه دفه توحیدو بخون و یه دفه ام صب یه دفه. ام شب سوره جن رو صلواتم یادت نره اینکارارو کن عالیه از شرشون نجات پیدا میکنی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍