2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز دخترمو بردم واکسنشو بزنم ۲تا زدن یکی به پای راستش یکی به چپ ولی ۲ماه پیش خواهرشوهرم که بچشو ...

۶ ماهگی دوتا زدن؟؟؟؟

عزیزم من واکسیناتور هستم

واکسن ۶ ماهگی یدونه تزریقی روی پای چپ هست و دوقطره خوراکسی فلج اطفال

۶ ماهگی دوتا زدن؟؟؟؟ عزیزم من واکسیناتور هستم واکسن ۶ ماهگی یدونه تزریقی روی پای چپ هست و دوقطر ...

۲۶ اسفند واکسن دوماهگی دخترم باید بزنن

از الان استرس دارم که چکارکنم تب نگیره و آروم باشه

۶ ماهگی دوتا زدن؟؟؟؟ عزیزم من واکسیناتور هستم واکسن ۶ ماهگی یدونه تزریقی روی پای چپ هست و دوقطر ...

آره واکسن ۶ماهگیشو زدم،شما اطلاع ندارین چیه؟از صبح نگرانم که چی بوده،آخه خواهرشوهرمم میگه یکیه

وایی عزیزم منم دیده بودم همینجوربوده.ولی من بچمو4ماهگی بردم 2تاامپول زدن.جاریمم چندروزجلوترازمن برده بودواکسن 6ماهگی 2تازده بودن.اونم اعتراض کرده که یکیه.بعدگفته نه این جدیده وبخاطرمریضی جدیده.منم ترسیدم که نکنه دارن روبچه هامون ازمایش میکنن بیشعورا

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
۲۶ اسفند واکسن دوماهگی دخترم باید بزنن از الان استرس دارم که چکارکنم تب نگیره و آروم باشه

نترس عزیزم

واکسن ۲ ۴ ۶ ماهگی پنتاوالان هست که روی پای چپ تزریق میشه و دو قطره خوراکی فلج اطفال

۴ ماهگی ی فلج اطفال روی پای راست هم میزنن 

مشکل ما واکسن هایی هست که طرف چپ بدن تزریق میشن

پنتاوالان ۵ تا واکسن قاطی هست بخاطر واکسن سیاه سرفه ک توش هست تب ایجاد میشه ک جای نگرانی نداره عوارض طبیعی خود واکسن هست

تب درد قرمزی ورم سفتی گریه و بیقراری

نیم ساعت قبل از تزریق واکسنش دو برابر وزن بچه بهش قطره استامینوفن کودکان بده یعنی اگر ۵ کیلو هست ۱۰ قطره و هر ۴ ساعت تکرار کن

و اینکه بعد از تزریق واکسن ۲۴ ساعت اول باید جای واکسن خنک بشه چون داغ هست و ایجاد تب میکنه و اذیت میشه

🚫🚫🚫گذاشتن یخ بشورت مستقیم ممنوع هست🚫🚫🚫

یخ بریز تو کیسه فریزر درشو ببند و تو یه روسری بپیچون و بذار روی پای چپ قسمتی ک واکسن تزریق شده دقت کن تو کیسه فریزی بسته باشه و تو روسری بپیچون بعد بذار هی خنک ک شد بردار تا گرم شد دوباره بذار یعنی هر ده دقیقه ی بار تقریبا

بعد ۲۴ ساعت اول دیگه تب تقریبا باید پایین بیاد (هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش باید قطره استامینوفن بدی و پاشو خنک کنی)

۲۴ ساعت بعد دیگه پاش سرد شده و جای واکسن سفت میشه درد میکنه  الان دیگه باید حوله داغ بذاری تا نرم بشه و دردش نگیره

به همین رااااحتی  دیگه نگران هم نباش

۴ و ۶ ماهه هم همین

وایی عزیزم منم دیده بودم همینجوربوده.ولی من بچمو4ماهگی بردم 2تاامپول زدن.جاریمم چندروزجلوترازمن برده ...

ن عزیزم ازمایش و اینا نیست

قبلا همه رو یدونه واکسن میزدن پنتاوالان تا دو سال پیش تقریبا

فلج اطفال تزریقی هم الان دیگه رو پای راست ۴ ماهگی میزنن و اگه بچه ای ۴ ماهگی نزده باشه ۶ ماهه براش میزنن

ن عزیزم ازمایش و اینا نیست قبلا همه رو یدونه واکسن میزدن پنتاوالان تا دو سال پیش تقریبا فلج اطف ...

ترسیدم سکته ناقص زدم.چون ازاون روزبه بعدپسرم نه چیزی میخوره نه زیادجنب وجوش داره.دکترم بردم بازم شیرمونمیخوره.باقطره چکون بهش شیرمیدم خسته شدم بخدا

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
ترسیدم سکته ناقص زدم.چون ازاون روزبه بعدپسرم نه چیزی میخوره نه زیادجنب وجوش داره.دکترم بردم بازم شیر ...

نترس😂😂😂😂 واکسن عوارض اینطوری ک نداره عزیزم

فقط درد قرمزی ورم سفتی گریه بیقراری

ک تا ۷۲ ساعت بعد از تزریق معمولا از بین میره

واکسن اگه عوارض خطرناک داشت ک تزریق نمیشد اینا قراره جلو بیماری رو بگیرن ن اینکه خودشون باعث بیماری جدید بشن چرا اینقد از واکسن میترسید