2777
2789
عنوان

ارشد حقوق

1043 بازدید | 10 پست

سلام به همگی 

بچه ها من امسال ارشد حقوق قبول شدم 

گرایش بین الملل 

خودم مشهدم دانشگاه قشم 

26 سالمه.. 

وکالتم شرکت نکردم چون اصلا علاقه ندارم به شرایط کاریش 

به نظرتون ارشدو ادامه بدم و بعدا برم سر کار یا انقد هزینه نکنم و برم سر کار و دوره تخصصی بگذرونم؟ 

با ارشد حقوق کار کارشناسی حقوق یا کارشناسی امور قراردادها یا کارمندی و.. بهتر گیر میاد یا فوق لیسانس داشته باشی؟ یا اصلا فرقی نداره؟ 

ترمی 8 تومن میشه هزینش ولی خب کمتر از دو سال میشه احتمالا یه ترم کمتر چون واحد خوب ارائه شده فعلا ک، چکار کنم؟ توروخدا راهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سراسری قبول شدین

نه واحد بین الملل آزاد هست،در واقع دانشگاه آزاد تهران هستش واحد علوم تحقیقات منتهی تهران نیس جاش آخه علوم تحقیقات چهار تا شعبه داره تهران و قشم و شیراز و کیش، من قشم افتادم ولی دانشگاه آزاد هس در کل 

گلم یه سوال با بین‌الملل میتونی بدون معادل سازی مدرک توی اروپا یا کانادا کار کنی؟

راحت تر از بقیه گرایش ها هستش ولی اطلاعات دقیق دقیق ندارم فقط میدونم خیلی از کشورا رشتشو دارن برای کار باید مشاور حقوقی بشی یا وکیل که هر دوش دوره های خاصی داره و البته تسلط ی زبان 

نه واحد بین الملل آزاد هست،در واقع دانشگاه آزاد تهران هستش واحد علوم تحقیقات منتهی تهران نیس جاش آخه ...

موفق باشید، از انتخاب این گرایش هدف وایده خاصی دارین آخه من خودم هم حقوق هستم البته وکیل هم هستم، برای انتخاب گرایش ارشد یه کم مرددم 

موفق باشید، از انتخاب این گرایش هدف وایده خاصی دارین آخه من خودم هم حقوق هستم البته وکیل هم هستم، بر ...

من از فقه و اصول سر در نمیارم برای همین بین الملل انتخاب کردم و خب ب نظرم خیلیم با گرایشای دیگه متفاوت نیس تو بحث کار کردن و... ولی شما چون وکیل هستین یا خصوصی برین یا جزا،اینا برای وکالت خیلی خیلی بهترن، موفق باشین ❤️🤗

برای کار کردن توی ایران، کارشناسی کفایت می‌کنه. به نظرم اگه براتون امکان داره بشینید یه سال دیگه بخونید تا یه دانشگاه بهتر قبول شید، چون کیفیت و لِول دانشگاه توی مقاطع تحصیلات تکمیلی خیلی مهمه. آزمون وکالت اسکودا یا مرکز وکلا (مشاوران ۱۸۷) هم شرکت کنید، چون حتی اگه علاقه نداشته باشید، خیلی جاها پروانه‌داشتن ضروریه.

برای کار کردن توی ایران، کارشناسی کفایت می‌کنه. به نظرم اگه براتون امکان داره بشینید یه سال دیگه بخو ...

برای وکالت پروانه داشتن ضروریه،من نمیخوام وکالت کنم دوست خوبم، ممنون از راهنماییت،دانشگاهی که قبول شدم جزو بهتریناس،❤️