2777
2789

منم لایک کن بخونم

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب برنج ، ژل آلوورا خوبه 

برنج و آب لوله بریز روش ۲۴ ساعت بعد اون آب و اسپری کن رو سرت بعد یک ساعت برو حموم 

ژل آلوورا و با روغن زیتون هم بزن یک ساعت بعد حموم

شامپو بچه بدون سولفات استفاده کن 

آب زیاد بخور هر نیم ساعت برو آب بخور میوه و سبزیجات بخور

ازمایش هورمون و تیروئید بدید شامپو مهم نیست کلا باید به مو سازگار باشه روغن بادوم و رزماری خوبه هف ...

آزما هورمونی قبلا واسه یه چیز دیگه داده بودم مشکلی نداشتم

Army_forever💜
آب برنج ، ژل آلوورا خوبه  برنج و آب لوله بریز روش ۲۴ ساعت بعد اون آب و اسپری کن رو سرت بعد یک ...

روغن بزنم موها چرب نمیشه؟ ژل رو چطوری استفاده کنم؟

من در مورد آب برنج شنیده بودم، شما نتیجه گرفتی؟

Army_forever💜
روغن بزنم موها چرب نمیشه؟ ژل رو چطوری استفاده کنم؟ من در مورد آب برنج شنیده بودم، شما نتیجه گرفتی؟

برای من خوب بود بهتر شد موهام، گیاه آلوورا بخر وسطش ژل داره بزن موهات روغن زیتونم بزن بلههههه چرب میشه یک ساعت بعد بری حموم چربی از بین می‌ره این چیزایی که گفتم و شما یک ساعت قبل حموم انجام بده بعد بشور