2777
2789
عنوان

دروغ و خیانت

319 بازدید | 33 پست

پیش از مطرح کردن تاپیک، امیدوارم که زندگی همه ازاین موضوع دور و بیمه باشه، اما آیا اینجا کسی هست که بدونه وقتی یکی از طرفین با آشناهای همسرش، مثلا مردی که با آشنای زنش، یا بالعکس_ و منظورم ازآشنا ، فامیل یا دوست نزدیک نیست، _ رابطه بگیره، چه اتفاقی می افته یا افتاده؟ یعنی عاقبت چی شده؟ لو رفتن؟ پشیمون شدن؟

مطمن باش آخر یجایی یه روزی پاشو میخوره و به خودش برمیگرده و پشیمون میشه ،

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی داریم تو اقوام.هنو لو نرفتن.هنو پشیمون نشدن.چندین ساله با همن.یکی به شوهرش رفت گفت.اما زنه از بس زرنگه و دوس پسرش (دوست شوهرس و خیلی مثلا مذهبی خیلی )

شوهره باور نکرد..منم بودم باور نمیکردم.الان حواسشون جمع تره و خیالشون راحتتر.ولی من منتظرم طبل رسواییش بد صدا بده.🖐🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون