دکترم اینطوری تشخیص داده چون تعداد اسپرم هم کمه و خب چون بچه خیلی دوست دارم
خب عکس رنگیو اینجور آزمایشات دادی؟؟؟شوهرت سونو رفته؟؟؟اول باید جفتتون اوکی باشین از هر لحاظ بعد آی یو آی کنی وگرنه باردار نمیشی و الکی وقت و هزینه کردی.
هنوز نه دکتر گفت که با این داروهایی که دادم این ماه باردار نشدی بعدا واسه آی یو آی واست نوبت میگیرم ...
من آیو آی شوم ولی منفی شد تخمدان خودم خوب بود اسپرم شوهرمم خوب بود دکتر وقتی بهش گفتم منفی شد خیلی تعجب کرد گفت تو که همه چیزت خوب بود .
واقعا دیگه نا امیدوم فقط باید منتظر معجزه از خدا باشم
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
دکتر میگه همه چیزت خوبه بعد تا ۳ بار باید آیو آی کنی اگه نشد بعدش.
بعدش گلم به این نتیجه رسیدم تا خدا نخاد اگه زمینو آسمان هم به هم بدوزیم نمیشه چه برسه به آی وی اف
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن