2777
2789

من هم تحرک اسپرم شوهرم کم بود اول رفت دکتر ارولوژیست چند دوره دارو مصرف کرد .بعد از اینکه تحرکش بهتر شد آی یو آی کردمو دفعه اول باردار شدم اونم دوقلو😍

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم تحرک اسپرم شوهرم کم بود اول رفت دکتر ارولوژیست چند دوره دارو مصرف کرد .بعد از اینکه تحرکش بهتر ...

دکتر هم الان به شوهرم یه دارو داد که خارجی با گیاه خرنوب گفت اگه این ماه اقدام کردین جواب نگرفتین واست نوبت میزنم اردیبهشت واسه آی یو ای

پس همونه که میگی دوقلو سخته.زیاد انتظار نکشیدی.واسه ۵ ماه میخوای آی یو آی کنی؟؟؟😐اکثرا بعد یه دوسال ...

دکترم اینطوری تشخیص داده چون تعداد اسپرم هم کمه و خب چون بچه خیلی دوست دارم 

دکترم اینطوری تشخیص داده چون تعداد اسپرم هم کمه و خب چون بچه خیلی دوست دارم 

خب عکس رنگیو اینجور آزمایشات دادی؟؟؟شوهرت سونو رفته؟؟؟اول باید جفتتون اوکی باشین از هر لحاظ بعد آی یو آی کنی وگرنه باردار نمیشی و الکی وقت و هزینه کردی.

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
خب عکس رنگیو اینجور آزمایشات دادی؟؟؟شوهرت سونو رفته؟؟؟اول باید جفتتون اوکی باشین از هر لحاظ بعد آی ی ...

هنوز نه دکتر گفت که با این داروهایی که دادم این ماه باردار نشدی بعدا واسه آی یو آی واست نوبت میگیرم اونم تا اردیبهشت من خودم همه چیزم اوکی

هنوز نه دکتر گفت که با این داروهایی که دادم این ماه باردار نشدی بعدا واسه آی یو آی واست نوبت میگیرم ...

من آیو آی شوم ولی منفی شد تخمدان خودم خوب بود اسپرم شوهرمم خوب بود دکتر وقتی بهش گفتم منفی شد خیلی تعجب کرد گفت تو که همه چیزت خوب بود .

واقعا دیگه نا امیدوم فقط باید منتظر معجزه از خدا باشم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
من آیو آی شوم ولی منفی شد تخمدان خودم خوب بود اسپرم شوهرمم خوب بود دکتر وقتی بهش گفتم منفی شد خیلی ت ...

ای یو آی چقدر خرج گرفت براتون 

شاید اونموقع که رفتین تخمک هات آزاد نشده بودن

خب برو IVF کن

دکتر میگه همه چیزت خوبه بعد تا ۳ بار باید آیو آی کنی اگه نشد بعدش.

بعدش گلم به این نتیجه رسیدم تا خدا نخاد اگه زمینو آسمان هم به هم بدوزیم نمیشه چه برسه به آی وی اف

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن