بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم علائمشو میخواستم بدونم وآیا باعث نازایی میشه؟
من چند وقته اقدامم ولی نشده یا یعد از تاخیر تو پری بازم رد شده تا اینکه دکتر گفت امکان داره رحمم سرد شده باشه چون این دفعه خیلی لکه بینی داشتم تا پری شدم سرچ کن خیلی مطالب گسترده ای هست
اره عزیزم زیر شکم و تخمدانهارو با روغن سیاهدونه چرب کنید و ببندید
من خودم با شکم بند پشم شتر همیشه میبندم
رحم سرد یکی از علتهای اصلی نازایی