2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرشب با روغن سیاهدونه چرب کن و ببند

مصرف لبنیات و خیلی کم کن

گرمی زیاد بخور

صبح به صبح یه قاشق عسل با سیاهدونه بخور

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

رازیانه خیلی هورمونی  بنظرم نخور

اگه پرولاکتینت بالا باشه برات ضرر داره

باعث کیست سینه و تخمدان هم میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
رازیانه خیلی هورمونی  بنظرم نخور اگه پرولاکتینت بالا باشه برات ضرر داره باعث کیست سینه و تخمد ...

بله دقیقا باعث پولیپ هم میشه من تازه دراوردمش

ممنون

خدا با ماست پس نگرانی معنی نداره
از کجا میفهمید رحم سرده

خیلی دلیل داره یکیش لکه بینی در ماه اول بارداریه یکیش خوردن لبنیات تو پریودی هست یا دوش گرفتن طولانی در این مدت 

هرشب با روغن سیاهدونه چرب کن و ببند مصرف لبنیات و خیلی کم کن گرمی زیاد بخور صبح به صبح یه قاشق عس ...

عسل و زعفران و دارچین هر روز ناشتا یه استکان میخورم به نظرتون تاثیر داره؟ 

خیلی دلیل داره یکیش لکه بینی در ماه اول بارداریه یکیش خوردن لبنیات تو پریودی هست یا دوش گرفتن طولانی ...

نه عزیزم علائمشو میخواستم بدونم وآیا باعث نازایی میشه؟

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
نه عزیزم علائمشو میخواستم بدونم وآیا باعث نازایی میشه؟

من چند وقته اقدامم ولی نشده یا یعد از تاخیر تو پری بازم رد شده تا اینکه دکتر گفت امکان داره رحمم سرد شده باشه چون این دفعه خیلی لکه بینی داشتم تا پری شدم سرچ کن خیلی مطالب گسترده ای هست 

کجا رو چرب کنه و ببینه؟ شکمشو؟

اره عزیزم زیر شکم و تخمدانهارو با روغن سیاهدونه چرب کنید و ببندید

من خودم با شکم بند پشم شتر همیشه میبندم

رحم سرد یکی از علتهای اصلی نازایی