2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست
خیلی بده این حس منم از این کارا کردم اصلا انگار بنده خدا نیستیم من اصن نمیفهمم تا کِی قراره درک نشیم ...

بعضی از بنده های خدا تنها ب دنیا اومدن تنهام میرن ادم خوشبختی نیستن شانس ندارن مثل ما غصه نخور ابجی همینکه خدارو داریم کافیه برامون بدون هیچ قیدوشرطی دوسمون داره

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
خیلی بده خیلییی تازه علاوه بر اینا هزارررر تا مشکل دیگه ام دارم دوست پسر ندارم ولی بدبختیام هزار برا ...

ما گناه نمیکردیم خدا بخشنده نمیشد که🙃درست میشه

کاربری دست دونفره🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما گناه نمیکردیم خدا بخشنده نمیشد که🙃درست میشه

ایشالا🙏💔😔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
بعضی از بنده های خدا تنها ب دنیا اومدن تنهام میرن ادم خوشبختی نیستن شانس ندارن مثل ما غصه نخور ابجی ...

چه دردناک تنها بیای تنهام بری🥀ولی درست میشه قشنگم من مطمئنم

کاربری دست دونفره🙏🏼
قربونت برم من انشالله توام همه مشکلاتت حل بشه🙃

فدات اجی مرسی ازدعای قشنگت مراقب خودت باش و هیچوق احساس تنهایی نکن غصه نخور بدون ک یکی هس ک همیشه حواسش بت هس  

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

بی خیال این کارا تا حالا هرچی بود ، بووود 

از الان تغییر بده زندگیتو برو دنبال درس ، کتاب و ..... دنبال پیشرفت باش

این کارا فقط فرصت های خوب رو فرصت پیشرفت رو از ادم میگیره 

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰
بی خیال این کارا تا حالا هرچی بود ، بووود  از الان تغییر بده زندگیتو برو دنبال درس ، کتاب و .. ...

دنبال درسم هستم😔تیزهوشان میخونم ولی دارم گند میزنم تو آیندم

کاربری دست دونفره🙏🏼
دنبال درسم هستم😔تیزهوشان میخونم ولی دارم گند میزنم تو آیندم

آفرین چه عالی  شرایطت که خیلی خوبه پس بی خیال این کارا

اولش سخته بخوای فراموش کنی و از نو شروع کنی و دور این کارا رو خط بکشی ... ورزش کن کتاب بخون 

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰