2777
2789
عنوان

پزشکی قانونی

293 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دخترخاله من تو دوران عقد حامله شده ولی نمیدونسته تا ماه 1 قرص راکوتان خورده الان رفته سونو گفته همه چیش سالمه ولی ممکنه بعدا با مشکل فیزیکی به دنیا بیاد برو پزشکی قانونی مجوز بگیر 

میخاستم بدونم سالم باشه مجوز میدن؟؟؟؟ 12 هفتشه؟؟؟ 

پزشکی قانونی سخت میگیره؟؟؟ چقدر علافی داره؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که میدونم اگه سالم باشه نمیدن مگر اینکه اصرار کنه رره سلفری اونجا چیزی مشخص بشه

خواهر من نمیدونسته بارداره قرص خورده بوده برای لاغری و پوست 

دکتر گفت احتما اینکه بچه نابینا بشه زیاده ، ریسک دیگشم زده بود بینابینی 

حالا الآن بیا پسرش رو ببین 

دکترا چرت و پرت زیاد میگن ، توکل به خدا انشاالله نی نیش سالمه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
تا جایی که میدونم اگه سالم باشه نمیدن مگر اینکه اصرار کنه رره سلفری اونجا چیزی مشخص بشه خواهر من نم ...

ازش میپرسی قرص لاغری چی میخورد !؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

اخه میگه مشکل داره 

میگه احتمال داره بعدا مشکل پیدا کنه ، به خدا دکترا چرت زیاد میگن 

به دوست من گفته بودن جنین مشکل قلبی داره، چقدر فرستادنش اینور و اونور ، سونو و اکو و اینا ، رسید جایی که پزشکی قانونی گفت تامه نمیدیم سن بارداریت رفته بالا 

الآن بچش ۲ سالشه ، سالمه سالمه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
میگه احتمال داره بعدا مشکل پیدا کنه ، به خدا دکترا چرت زیاد میگن  به دوست من گفته بودن جنین مش ...

ای جانم خداروشکر 

خدا جفتشونو حفظ کنه😍

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

میگه احتمال داره بعدا مشکل پیدا کنه ، به خدا دکترا چرت زیاد میگن  به دوست من گفته بودن جنین مش ...

خداکنه به اینم نامه ندن خیلی به دلم بد میاد من تو سونو باهاش بودم صدای قلبش و شنیدم 

نمیدونم چجوری انقد سنگدله