2777
2789
عنوان

دسته گل زایمان

5278 بازدید | 65 پست

سلام نفسا 

خوبین؟

ببخشید یه سوال دسته گلی که جناب همسر بعد زایمان میاره برای نی نی میاره یا مامان خانم ک تازه فارغ شده؟؟؟راستش من آدم گل خشک نگهداری کردن نیستم پس این از این بره کنار گل مصنوعی هم اصلا خوشم نمیاد قدیمی شده اون قدیم بود هر گوشه خونه یه سبد و دسته و گل مصنوعی ک برات آورده بودن رو میذاشتی رو کمد و طاقچه و... 

میخاستم بدونم اگه برا مادر میارن بگم نخره!!!!بجاش بعدا از این درختچه یا گل های آپارتمانی برام بخره بزارم گوشه خونه بیشتر ب دلمه 

!!!!نظر

عایا گل برا نینیه یا من

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

عزیزم اون برای روحیه و تشکر مادر هست برای قدردانی الانم گل های مصنوعی اومده جدید اینقد خوشگلن و مثل طبیعی هستن ک کیف میکنی 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هم با درختچه و گلدون موافقم ولی دست خالی میشه بیمارستان بیاد؟؟؟

یه بنسای کوچولو برات بیاره🥰

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

به نظر من که واسه مادره

در ضمن نمیذارن تو اتآق بمونه چون واسه نی نی ضرر داره

من اگه الان بود نمیذاشتم شوهرم بخره ۵ سال پیش یه سبد گل گرون گرفت

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

عزیزم اونو میخواستن بذارن بالا سر بیمار

یکی میاد عیادت ببینه

الان که هیچکی بیمارستان نمیره ،الکی گل رو ببرین تو محیط کثیف بیمارستان بعد بیاری خونت

نمیخواد بخرین

وقتی اومدی خونه یه کادویی چیزی برات میخره دیگه همون خوبه 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بزار چیزی ک خودش میخره ببین چیه این خیلی بیشتر ب ادم میچسبه تا تو بهش بگی چی بخره 

بعدم چی قدیمی شده الان این گلای خشک ک اومده قدیمیه😵😵😵

من ک با پایه طاووس گل خشک واسم خرید چقدر قشنگ بودو بزرگ اندازه در اطاق بود تو نمیومد همه تعریف میکردن اطاق فلانی شوهرش عجب گلی واسش اورده 3بار هم از وقتی زایمان کردم وقتو بی وقت با پارتی اومد نیم ساعت دیدنم خیلی خوب بود یادش بخیر

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

بزار همسرت تلاشش رو بکنه.

بزار سلیقه ی خودش باشه

محبت خودش باشه

نمیخواد از هرچیزی بهترین استفاده رو بکنی

بزار بخره زشت بخره

بزار بخره گرون بخره

بزار لذت هدیه دادن رو لمس کنه

دو دوتا چهارتا نکن

الان گل رز مصنوعی شاخه ای ۴۰تومنه!

گلهای مصنوعی فوق العاده قشنگی هست که انگار طبیعی هستند...

گل و طلا برای خانومه،وان یکاد برای نی نی.

منم یه گلدون گل مصنوعی داشتم و گردنبند

والا الان خیلی گرون شده دسته گل.. گناه داره پولی که میخوای بدی برا اونو نگه دارید با هدیه های چشم روشنی بچه جمع کنین طلا کنین برای خود بچه  البته اگر دختره نازدونه تون یا خودتون اگر پسره خدایی گل پول هدر دادنه