2789
عنوان

حقیقت تلخ..

75 بازدید | 1 پست

تا الان از خودت پرسیدی افکار من چه مشکلی داره...

چرا من پولدار نیستم...

چرا من خوشبخت نیستم...

چرا کارم به مشکل خورده...

چرا ازدواج کردم ولی آرامش ندارم...

چرا ازدواج کردم و طلاق گرفتم...

و  همین چرای.. که تو رو از درون نابود میکنه...

هیچ تا الان فکر کردی در ذهن افراد بزرگ و خوشبخت چی میگذره...

مثال فرد پولدار و موفقی چون بیل گیتس

اگر فکر کردی بیل گیتس دقیقا مثل منو تو فکر میکنه سخت در اشتباهی...

بیل گیتس نمونه بارز هوش، درایت، سیاست و خلاقیت هست...

بیل گيتس دوره جوانیشو مطالعه کن شخصیت ساده و معمولی مثل مردم عادی داشته

اگر میبنی بزرگترین و تاثیر گذار ترین شخص دنیا شده فقط نوع نگرش و افکار اون توانسته تا اینجا اون بالا بیاره

مشکل من تو در اموزش هست

از من تو بپرسند از دنیا چقد اطلاعات داریم تا سر کوچمون میتونیم مثال بزنیم

ازمون بپرسن ایده جدید در ذهنت چی داری شاید برگردیم چهارتا فحش بدیم ازمون بپرسن برای ماه آینده چه فکری در ذهن داری اصلا نمیدونیم هدف چیه  تا فکر داشته باشیم

ما ببین عزیزم یه مموری هستیم  منتظریم یه خاطره بد یا ویروس بره داخلش غمگین بشیم  یا یا شانس بیاریم یه خاطره شاد بره داخلش شاد بشیم

میدونی تفاوت من تو با بیل گیتس در کجاست در اندیشه کردن ما تابع اندیشه هستیم  یه چیزی شنیدیم ضبط کردیم

ولی اون اندیشه کردن بلده...

حالا از همین الان ستایش کن کسی که بهت اندیشیدن بیاموزه نه اندیشه را...

ترس شکستن چیزو نداشته باش...

خنده دارترین موضوع اینه یه عده همیشه یک چیزی دارن و ترس از دادنشو دارن هرچی که فکر کنی...

و یه عده هیچ چیز ندارن  و باز ترس اینکه بهش نرسن رو دارند  ولی خبر ندارن همه چیز دارند

در هر دو صورت خودت باختی اگر تفکرت عوض نکنی از همین الان عوض کن...

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

بله ولی این که درباره بیل گیتس گفتی یه وجه از موفقیته

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.