2777
2789
عنوان

آزمایش سلفری

104 بازدید | 12 پست

دوستان من ریسک متوسط داشتم گفتن چیزمهمی نیست ولی باید ازمایش سلفری انجام بدم.کسی انجام داده؟من الان میخوام برم.

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

لازم نیست که ناشتا باشی درسته؟هزینه شم سه چهارتومنه.هرکی اطلاعی داره بگه ممنون میشم.بخدا انقدر دیگه سونو وآزمایش گرفتن این مدت دیونه شدم همش استرس 

برا منم چون سنم‌ بالاس حتما میزنن ریسک متوسط 

برو بده خیالت راحت بشه 

به ازمایش خون ساده س 

یکی از بچه ها تازه داده گفت سه میلیون و دویست شده 

ولی حتما تحقیق کن اون ازمایشگاه معتبر باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم چون سنم‌ بالاس حتما میزنن ریسک متوسط  برو بده خیالت راحت بشه  به ازمایش خون ساده ...

ممنون من ۲۸سالمه.شما هنوز انجام ندادین؟نمیدونین چندروزه آماده میشه وهزینه ش چقدره؟

زن عموم انجام داده ولی با اون نگفته بودن چیز مهمی نیست😩

چون درصد ریسکا بالاوپایین هست برامن کمه.گفتن ۹۹درصد مشکلی نیست ولی برای اطمینان انجام بده.حتی ریسکای خیلی بالاهم خیلیاشون سالمه.انشالله زنعموی شما وتمام باردارا بسلامت بچه شونو بغل کنن

منم انجام دادم نه ناشتایی نمیخواد 

بسلامتی عزیزم انشالله که جوابش خوبه براهممون.ممنون الان برم انجام میدن یاباید صبح زودباشه؟همسرم مرخصی گرفته الان میاد

ممنون من ۲۸سالمه.شما هنوز انجام ندادین؟نمیدونین چندروزه آماده میشه وهزینه ش چقدره؟

نه هنوز 

من جواب ازمایش غربالگری اولم هنو نیومده 

از شانسم رفتم‌یه ازمایشگاهی 

اونجا خیلی طول میدن پونزده روزه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه هنوز  من جواب ازمایش غربالگری اولم هنو نیومده  از شانسم رفتم‌یه ازمایشگاهی  اون ...

آها بسلامتی انشالله عزیزم.

انشالله اصلا نمیخواد اینم انجام بدی من سونو واون تیم خوب بود فقط آزمایش خوبم یه ریسک متوسط پایینی داشت که گفتن برااطمینان انجام بده.توکل به خدا

درسته ولی خب خیلی ترسونده بودنشون و ایشونم هرروز تو راه سونوگرافی بود بعداز آزمایش سلفری گفتن دیابت ...

آره منم ترسوندن آزمایشگاه ولی دکترم آرامش بهم داد.انشالله بسلامتی بچه ش به دنیا بیاد

بخدا انقدر استرس ازهمه جاهست که دیگه سر شدم.انواع واقسام سونوها وآزمایشارو میگیرن وهمشم استرس میدن مثلا آدم باید تواین دوران آرامش داشته باسه.ازیه طرف کرونا ازیه طرف گرونی