2777
2789
عنوان

عکس رنگی

275 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها کسی بوده عکس رنگی انجام داده باشه بعدش واژن بوی بد گرفته باشه و کمردرد داشته باشه ببخشید دوروزه عکس رنگی انجام دادم خونریزیم قطع شد همون شب اول ولی ترشحات صورتی رنگ دارم کیا اینجوری بودن بیان بگن ممنونم

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داره من یه نصف روز اثر بیهوشی روم بود دردم داشتم یه مسکن بخور

من اولش خیلی درد داشتم موقع عکس برداری.. ولی دوروزه کمردرد دارم خدایاااااا بااین اوضاع نمیشه فعلا اقدام کرد..

شما بچه داری گلم یانه؟؟

من اولش خیلی درد داشتم موقع عکس برداری.. ولی دوروزه کمردرد دارم خدایاااااا بااین اوضاع نمیشه فعلا اق ...

نه متاسفانه دو تا سقط داشتم 

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

نه متاسفانه دو تا سقط داشتم 

ببخشید گلم نمیخواستم ناراحتت کنم 😔من واسه بچه دوم تواقدامم اولی روزود باردارشدم ولی این 6ساله طول کشیده عکس رنگی رفتم گفت مشکلی ندارم لوله هام بازه ولی نمیدونم چرا جواب نمیگیرم

ببخشید گلم نمیخواستم ناراحتت کنم 😔من واسه بچه دوم تواقدامم اولی روزود باردارشدم ولی این 6ساله طول ک ...

شاید شوهرت اسپرمش ضعیف شده یا شاید تنبلی گرفتی خیلی دلیل ها داره 

من هم خودم مشکل داشتم هم شوهرم چقدر واسه دخترم خوشحال بودم که توی 20 هفته سقط شد 😔😔😔 دومی هم همه میگفتن علایمم به پسر میخوره ولی اصلا ساک بارداری تشکیل نشد 

توکل بخدا دو روز پیش ازمایش ژنتیک دادم

برات 14صلوات و یک ایت الکرسی خوندم عزیزم 

عزیزدلمممممممم خیلی ممنونم ازت ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده به حق این روز عزیز 

امروز واسه همه اونایی که بچه میخوان ازته دل دعاکردم الهی خدا خودش دامن همه روسبزکنه💙🌹

شاید شوهرت اسپرمش ضعیف شده یا شاید تنبلی گرفتی خیلی دلیل ها داره  من هم خودم مشکل داشتم هم شوه ...

شوهرم یه خورده خیلی کم اسپرم غیرفعال داره گفتن مشکلی نیس... خودمم که داروی تنبلی تخمدان زیاد خوردم حتی امپولم زیاد زدم واسه فولیکول و تخمک گذاری جواب نگرفتم دیگه ازدکتر خسته شدم ادامه ندادم شاید برم داروگیاهی خوب...

ازخدامیخوام به حق این روز عزیز دامنت سبزکنه عزیزم استرس نداشته باش نگرانم نباش خداخودش بزرگه فقط به خدا امیدداشته باش

لتروزول خوردی

اره عزیزم همون اوایل هرچی قرص تنبلی تخمدان بود خوردم البته نمیدونم شایدم تادوروز پیش چسبندگی داشتم یاشایدم لوله هام یکم انسداد داشته باعکس بازشده ولی تو عکس چیزی نمینویسن که فقط میگن بازشده 

شوهر من اسپریژن میخوره و خودم با لتروزول باردار شده بودم

اسپرژن اسم قرصش هس؟؟؟؟

اخه تحرک اسپرمشم کم هست بااین قرص رفع میشه؟؟

اسپرژن اسم قرصش هس؟؟؟؟ اخه تحرک اسپرمشم کم هست بااین قرص رفع میشه؟؟

بله شوهر من دو بار بارداریم خورد 

چند وقت پیش دکتر گفت شوهرت حتما قرصاشو بخوره ولی خودت لتروزول نخور تا بعد عید اگه باردار نشدی بعد بیا بنویسم چون ده کیلو وزن کم کردم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز