2777
2789
عنوان

قرص لاکتول

23480 بازدید | 3 پست
سلام.من دخترم 1 سالشه. 1 ماهه اسهال داره.البته شدید نیست.روزی 4 تا 5 بار.دکتر براش قرص لاکتول نوشته.دو بار بهش دادم بدتر شد اسهالش..
دیگه بهش ندادم.کسی میدونه چرا؟؟تجربه ای ندارین؟
دکترش در دسترسم نیست...
اجزاء اصلی:
این مکمل غذایی حاوی ۱۵۰ میلیون اسپور باسیلوس کواگولانت و ۱۰۰ میلی گرم فروکتو الیگوساکارید در هر قرص می باشد که توسط شرکت آمریکایی نیچرزاونلی تولید می شود و در کشور ما به صورت بسته های دارای دو بلیستر ۱۵ قرصی توزیع می گردد.

این دارو یک فرآورده سینبیوتیک می باشد. داروس سینبیوتیک حاوی اجزاء پروبیوتیک و پری بیوتیک می باشد که باعث افزایش و بهبود باکتری های مفید دستگاه گوارش می‌گردد. این امر به کمک وارد کردن باکتری به بدن توسط قرص و همچنین مواد غذایی مورد نیاز برای رشد نمو باکتری های مفید در دستگاه گوارش (فروکتو-اولیگوساکاریدها) حاصل می‌گردد.

اثرات ومکانیسم اثر:
باسیلوس کوآگولانس در دستگاه گوارش جا گرفته و اسید لاکتیک و سایر موادی که رشد باکتری های مضر را محدود می‌کند، تولید می‌نماید. این امر به حفظ سلامت دستگاه گوارش و همچنین درمان اسهال، یبوست و ایجاد گاز( به عنوان ضد نفخ مزمن) کمک می‌نماید.

طریقه مصرف:
۱-۲ قرص روزی ۳ بار بعد از غذا با یک لیوان آب. بهتر است از دوز پیشنهادی بیشتر مصرف نگردد.

اثرات جانبی:
در زنان شیرده ممکن است باعث تغییر طعم شیر و یا نا آرامی گوارشی در نوزاد گردد. در مورد مصرف در دوران حاملگی مورد خاصی گزارش نشده است، اما بهتر است مصرف محدود به دوران ضرورت شود.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست عزیز بالاخره به چه نتیجه ای رسیدید؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....