2777
2789
عنوان

رمان

271 بازدید | 20 پست

رمان خوب معرفی کنید. 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

من پیش از تو 

پس از تو 

هنوز هم من 

عالییییییننننننننننننن این سه تا 

باید پشت سر هم بخونی 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه ژانری

مهم نیست الان حوصله ام سر رفته😬

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
من پیش از تو  پس از تو  هنوز هم من  عالییییییننننننننننننن این سه تا  باید پ ...

واااااای شنیدم حتما باید بخونم

واااااای شنیدم حتما باید بخونم

حتماااااااااا

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
خب الان چطوری میخوایی بخونی پس

منظورم رمان سایتی بود ولی خب وقتی مغازه ها باز کردن به داداشم میگم بره برام بگیره 🤷🏻‍♀️

اولش پایانش تلخه دوست ندارم من 

نهههههه

پایانش خیلی قشنگههههههههه 

تو باید سه تاشونم بخونی 

اول پیش از تو 

بعد پیش از تو 

بعد هنوزم من 

پایانش عشقهههههه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز