banoooooojan مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 عنوان هدیه عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست خانواده همسرتون کادو برای شب عروسی چی دادن؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀 1399/12/05 | 07:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 😬ما همه کادو هارو سر عقد میدیم (عروسی برادرم ی سرویس طلا ، ی تک پوش ی ماشین ) عروسی هیچی&nbs ... والا دیگه حجت رو تمام کردبن تو عقد بسشون بوده عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بغض_احسان_علیخانی_ عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1460 والا دیگه حجت رو تمام کردبن تو عقد بسشون بوده 😄😄😄معمولا طلاهارو سر عقد میدن که عروس خانم وقتی میره مهمونی ،زیورالات داشته باشه :) 💛
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 😄😄😄 معمولا طلاهارو سر عقد میدن که عروس خانم وقتی میره مهمونی ،زیورالات داشته باشه بله درسته عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀