2777
2789
عنوان

مرد دو زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 102 پست
یک کلیپ دیده بودم سال پیش که خانومه زن سوم یک اگه اشتباه نکنم روحانی بوده خودش میگفت راضیم هممون&nbs ...

نمیدونم چطور میتونن من حتی شوهرم به بازیگراهم بخوادنگا کنه حسودیم میشه شدید 

اخ چجورییی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم این دخترا پدرو مادر ندارن .چطور خانوادشون اجازه همچین کاری میدن اخ 

حرفشون اینه که از لحاظ دینی اشکالی نداره. به طور عجیبی بین ما شیعه ها جا نیفتاده این چیزها شاید ما مهربونتریم...

یعنی واقعا حسودی نمیکنن؟!

والا نمیدونم حالا باید خونشونو میدی خیلی خونه ساده ای داشتن 

نمیدونم چطوری 3تا زن همه دیگه رو قبول میکنن 

یکی از فامیلای دور همسرم دوتا زن داشته که هوو ها باهم تو یک بشقاب غذا میخوردن 

من رسما شاخ درآوردم 

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏
حرفشون اینه که از لحاظ دینی اشکالی نداره. به طور عجیبی بین ما شیعه ها جا نیفتاده این چیزها شاید ما م ...

چی بگم والا  ادم شاخ درمیاره 

اونم پیش هم 

کاراشون تظاهری بیش نیست 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
والا نمیدونم حالا باید خونشونو میدی خیلی خونه ساده ای داشتن  نمیدونم چطوری 3تا زن همه دیگه رو ...

ووووووییییی 

اونا از زنانیت به دورن بابا 

شاید راه کسب درامدشون همینه...شاید ازدواجشونم سوریه

نه عزیزم سوری نیست راه کسب درامدشونم یه چی دیگه بوده کلیپاشو ببینی خونشون فرشم نداشتن بندازن الان داره پول تبلیغ میگیره این خیلی الگوی بدیه که تو اینستا بمونه خاک بر سراونایی که فالوش کردن 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
شاید راه کسب درامدشون همینه...شاید ازدواجشونم سوریه

شاید مثله ریحانه پارسا با مهدی کوشکی ازدواج کرده بودن بعد ریحانه گفت همش الکی بوده من مجبور بودم پیشش باشم و بگم زنشم

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏

به نظرم همون قدر که ی مرد میتونه کنار بیاد زنش دوتا شوهر داشته باشه زنم میتونه کنار بیاد شوهرش دوتا زن داشته باشه !!!! . اگر زن و مردی این موضوعو بپذیرن هر سه مشکل دارن و سالم نیستن