2777
2789
عنوان

مرد دو زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یادمه خیلی سال پیش یه برنامه تو تلوزیون نشون میداد که آزاده نامداری مجریش بود و یه مردی رو آورده بود تو برنامش که سه تا زن داشت.اگه اشتباه نکنم اسم برنامش غیر منتظره بود. خیلی برام عجیبه این سبک زندگی ها

من یادمه خیلی سال پیش یه برنامه تو تلوزیون نشون میداد که آزاده نامداری مجریش بود و یه مردی رو آورده ...

این خانواده به نظرم انحرافت جنسی دارن که با هم کنار میان تحت چنین شرایطی

شوهر من یجا کار میکرد بنده خدا صاحب کارشم جونه بود از زن اولی بجه دار نمیشه هرچی عمل دوا درمون و ...... هرچقدر چول خرج میکنن نمیشه که نمیشه بعده ۱۰ سال ازدواج کردن که بچه دار نمیشدن یه عالم شوهرم میگه پول خرج کردن مرده مغازه داشت فروخت خرج کردن تیکه تیکه دیگه زن اوله گفت برو زن بگیر به اصرار زن گرفت خونش دو طبقه بود وسیله زن اولشو نو کرد بعد برای زن دومم وسیله گرفت بعد زن دوم از یه خانواده فقیر گرفتن تا هم کمکی به اون خانواده کنن همم که بعدن زبون دار نباشه 

زد بعد ۵ ماه عروسی اینا زن اول حامله شد 🤩ب من زنه تعریف میکرد گفتم انقدر دلت شکسته بود که یهو حامله شدی بچه این بدنیا میاد دومی حامله میشه باز دومی بازم بعد ۲ سال میاره بعد اولی ام چون بچه اولش پسر بوده میخواسته دخترم داشته باشه یدونه میاره تموم میکنه ولی این دومی همش داره بچه بدنیا میاره تا الان ۴ تا بچه داره که مرده اخرش رفت لوله هاشو بست بعد این مرد میخواست اونو زن دومو طلاق بده و یه خونه ماشین مغازه براش باز کنه بچه هارم خودس نگه داره ولی زن اول نزاشت الانم مرده یه روز اینوره یه روز اونور خونه رم جدا کردن چون مرده تا دید زن اول باردار شد خونه ایی که توش بودو زد به بنام زن اولش مرده زن اولشو خیلی دوست داره خیلی زن اولشم واقعا خانومه خونه دار بچه هاش با تربیت ولی زن دوم پول دوسته خیلی جوری که مرده خواربار فروشی داره میاد وایمیسته سر حساب کتابای مرده ۳تاپسراشو میفرسته سرمرده به دختر تا ۵ سالگی مای بی بی میبست تا همش پول خرج کنن 

زن اوله اصلا از زن دوم بد نمیگفتااا ولی از قیافه دوتاشون میشد فهمید کدوم خوبه کدوم بد مرده ام خودش زن اولی رو خیلی دوست داره همش به شوهرم میگه خیلی اشتباه کردم زن اولم و خیلی دوست دارم