2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9981 بازدید | 490 پست

پسر : بابا اگه 200 میلیون توبانک برنده شی چیکار میکنی ؟

پدر : پاریس ، ویسکی ، جنیف.‌ر لو.پز

پسر : اگه نشی چی ؟

پدر : خونه ، چایی ، ننت 😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‏با مامانم رفته بودیم گاوداري داییم. یهو داییم تتوی روی بازومو دید گفت مسعود این چیه؟

مامانم با حرص گفت کار منه. داشتیم میومدیم اینجا روش علامت زدم با گاوای شما قاطی نشه!🤣

😂😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

میخوام برم دایرکت اینایی که زدن دایرکت ممنوع ،

ببینم میخوان چه گوهی بخورن 😂😂

😂😂😂😂

پسر : بابا اگه 200 میلیون توبانک برنده شی چیکار میکنی ؟ پدر : پاریس ، ویسکی ، جنیف.‌ر لو.پز ...

🤪🤣😅😄😆🤣🤣🤪🤪🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یبار پایگاه بودم از تلفن پایگاه زنگ زدم بابام...

گفتم جناب پسرتونو وسط درگیری زخمی شده بیایید جانبازش کنیم...

گفت بین خودمون بمونه چقد بِدَم شهیدش کنید 😑😂

(این مال توئه😂😂😁😁😁😁🤦🤦

@جذاب_لهنطی )   

سلام🤚🤚

میخواستم بگم  اون نیسان آبیا که مسخرشون میکردیناااا

شدن ۱۸۰ میلیون !  😂😅

😂😂😂😂

ﺯﻧﻪ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺻﺪﺍﻣﯿﮑﻨﻪ ...

ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺑﺪﻭ ﺑﺪﻭ ﻣﻴﺎﺩ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ،ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ

ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟ ﺁﺏ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ؟ ﺩﺭ ﻗﻔﻞ ﺷﺪﻩ؟ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺪ ﺷﺪﻩ؟

ﺯﻧﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ، ﻣﻮﺩﻡ ﺭﻭ یه باﺭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ

ﮐﻦ ﺁﻧﺘﻨﻢ ﺭفته...!😂

😂😂😂😂😂

مرسی ک ب یادمی 😂❤️ گفتم فراموش کردی حتما😁

نه بابا فراموش چیه امروز یکم درگیر بودم نتونستم بعد از ظهر هم یاد آوری کنم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

‏این ماسک زدنم واقعا دردسر شده‌ها. تو صف قیمه بودیم یارو هل میداد، داد زدم گدا گشنه هل نده به توام میرسه. یارو ماسکشو گذاشت رو چونش دیدم بابامه 😂😂😂

😂😂😂😂😁😁😁

زن: یه بار دیگه به من بگی چاق میزارمتو میرم

مرد: توروخدا زن حداقل به خاطر بچمون

زن: ما که بچه نداریم!!

مرد: عههههه مگه تو با این شکمت حامله نیستی 😂😂😂

زن: کککککککثثثثااااااففففففطططططط 😠😠

😁😁😂😂😂😂

ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﺷﻐﻞ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﮐﯽ ﺩﺍﺭﻩ!؟

ﺍﻭﻥ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﻮﺍﻟﺖ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﯿﺸﯿﻨﻪ ﺷﺎﺷﯿﺪﻥ ﻣﻠﺘﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﺗﻘﻠﺐ ﻧﮑﻨﻦ 😐

ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻬﺶ ﭼﯽ ﻣﯿﮕﻦ؟ شاﺵ ﺑﯿﻦ؟ شاش بان؟ ﺷﺎﺵ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ؟ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺷﺎﺵ؟ دیده بانِ شاش 😐😂😂😂

مادرم عصبانی شده بود نفرین میکرد: «ایشالا بری زیر 19 چرخ»

یعنی بی رحمی تا چه حد، زاپاسشم حساب کرده😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😂😂😂😂😂