xugfgoigclo مدیر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 عنوان مژه | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 35 پست خانما محترم 😂😑معذرت ک ب جمتون پیوستم ولی خب این وقت شب ندوستم چیکار کنم ی خورده روغن کرچک رفت تو چشام کل قرمز شده میسوزع کسی میدونه چیکارکنم🤦🏽♂️ تعداد رای : 9 نظرسنجی چیکارکنم ک سوزش و قرمز چشام برع هن 3 33% چی 1 11% خب 2 22% باش 3 33% 1399/12/05 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 اشتباه تایپی بود پلک منظورمه خب چیزع من پریشب زدم بد چیز نشد صب پاشدم دیدم چشام قرمز شد اصن باز نمیشه
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 خب چیزع من پریشب زدم بد چیز نشد صب پاشدم دیدم چشام قرمز شد اصن باز نمیشه روغنت اصل نیس پس مواد دیگ قاطیشه یه برس ریمل بشور با اون بزن کتوچشمت نره الان از داروخانه قطره استریل چشمی بگیر بزن تا قرمزیش خوب بشه حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 روغنت اصل نیس پس مواد دیگ قاطیشه یه برس ریمل بشور با اون بزن کتوچشمت نره الان از داروخانه قطره است ... روغن اصلی بود شرکتی نبود شرکنی در این حد قرمز نمیکنه دارخونه دور نمیتونم برم
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 روغن اصلی بود شرکتی نبود شرکنی در این حد قرمز نمیکنه دارخونه دور نمیتونم برم روغن کرچکتون هگزان داره واس چشم مضره باید حتما قطره بزنی الانم هی چشمتو با آب تصفیه شده بشور حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 روغن کرچکتون هگزان داره واس چشم مضره باید حتما قطره بزنی الانم هی چشمتو با آب تصفیه شده بشور رفدم دارخونه گفد بری پیش دکتر
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 رفدم دارخونه گفد بری پیش دکتر خب دیگه پس هیچی البته میتونی پنبه وچای سردم بذاری روش تا فردا کبری دکتر حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 خب دیگه پس هیچی البته میتونی پنبه وچای سردم بذاری روش تا فردا کبری دکتر باچی بشورم یاپنبه رو اغشته کنم ب چای بزارم روس
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 باچی بشورم یاپنبه رو اغشته کنم ب چای بزارم روس پنبه بزن تو چای سرد بعد بذار روچشمت استریلش میکنه حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 پنبه بزن تو چای سرد بعد بذار روچشمت استریلش میکنه 😑 خدت قبلن اینجوری سدی
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 😑 خدت قبلن اینجوری سدی نه ولی جوردیگه ای شدم اما چای استریل کننده چشمه حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 نه ولی جوردیگه ای شدم اما چای استریل کننده چشمه با چای کیسه ای گداشتم ت اب سرد بد جذاشتم رو چشمم یکم از اب چایم رفت تو چشمم ولی خب باز خب نشد
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 با چای کیسه ای گداشتم ت اب سرد بد جذاشتم رو چشمم یکم از اب چایم رفت تو چشمم ولی خب باز خب نشد 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️خود چاییوبزن تاحالا دیدی چای تو آب سرد دم بکشه؟🤦♀️🤦♀️🤦♀️چای دم کن بعد ک سرد شد یکمش بزن ب چشمت🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️خود چاییوبزن تاحالا دیدی چای تو آب سرد دم بکشه؟🤦♀️🤦♀️ ... 😂😂😂😑😑خب من تاحالا از این غلطا نکردم
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 😂😂😂😑😑خب من تاحالا از این غلطا نکردم عه الان دیدم آقایی😐بخواب خوب میشی از فکرش بیا بیرون 😂 حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
xugfgoigclo مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 28 عه الان دیدم آقایی😐بخواب خوب میشی از فکرش بیا بیرون 😂 🤣🤣🤣ناموصن دمت گرم دگ خیلی ممنون ی ساعت فک کردی با دخدر میچتی ایت پروفایلمو چجور عوض کنم؟!