2777
2789
عنوان

خانوما پسرم

180 بازدید | 18 پست

نفهمیدم یدونه لیوان برداشته انداخته لباس شویی منم لباسشویی رو روشن کردم الان لباسارو در اوردم دیدم هی شیشه میاد بعد نگاه کردم دیدم لیوان توشه خطرناک ک نیس لباسشویی خراب نمیشه ک؟؟؟ یا لباسارو چیکار کنم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسارو که نمیشه پوشید بنظرم 

لباسشوییم فیلترشو باز کن تمییز کن یدور بدون لباس بزار بشوره شیشه خورده اگه هست تمییز شه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
فک کرده ماشین ظرف شویی ببخشید خندم گرف 😂😂😂الان پودر میشه خب 

🤣🤣 ن کلا لباس شویی لباسارو شسته خاموش کرده میگم خطری نداره ک لباسشویی خراب نمیشه ک یه کمی شکسته بود 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

والا هنوز اين بلا رو سرم نياورده كه بهت مشاوره بدم. لباسارو رو تويه تشت بتكون پهن كن بعد خشك شدنم باز تو بالكني جايي بتكون. لباسشوييم كامل تميز كن خورده شيشه نمونه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

لباس هایی رو جایی بزار دست پسرت نرسه سرفرصت شیشه هاشو‌جمع کن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
لباسارو که نمیشه پوشید بنظرم  لباسشوییم فیلترشو باز کن تمییز کن یدور بدون لباس بزار بشوره شیشه ...

اصلا -نپوشیدم دیگه 😳😳اون همه لباس هست زیاد نشکسته بود کم شکسته بود کلا لباسای پسرم بود 

خدایا😂😂😂😂 برو پسرت رو یه گاز کوچولو بگیر 

خخخ دراز کشیده خودش داره کارتون میبینه 😐😐😐

امان از دست این بچه ها چکارا ک نمیکنن😐

🥴🥴🥴

اصلا -نپوشیدم دیگه 😳😳اون همه لباس هست زیاد نشکسته بود کم شکسته بود کلا لباسای پسرم بود 

خوب اگه کم بوده اشکال نداره فقط خوب تو روشنایی برسی کن لباسارو لباسشوییم همون فیلترشو باز کن نگاه کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔