tarahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 207 عنوان علت فرورفتگی سطح شمع بعد از بیرون اوردن از قالب؟؟ 511 بازدید | 6 پست دوستای عزیزم کسی میدونه چرا من پارافین جامد دقیقا اصولی داخل قالب سیلیکونی میریزم بعد از خشک شدن درمیارم سطح شمع صاف نیست و فرورنگی های ریزی داره؟؟کسی شمع سازی بلده راهنمایم کنه؟؟قانون خاصی داره؟چیکار کنم اینطوری نشه؟😭😭😭😭😭😭 1399/12/05 | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziiieh عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 818 حباب های پارافینه بعد که تو قالب ریختی یکی دوبار یواش قالب رو بزن زمین حباباش بترکه خارج شه
tarahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 207 حباب های پارافینه بعد که تو قالب ریختی یکی دوبار یواش قالب رو بزن زمین حباباش بترکه خارج شه اها خیلی ممنون عزیزم قالب رو با روغن مایع چرب کنم مشکلی نداره؟گفتم شاید واسه اونم هست شما شمع سازی بلد هستی یکم راهنمایم کنی لطفا واسه اینکه شمع داخل قالب سیلیکونی قشنگ دربیاد
marziiieh عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 818 اها خیلی ممنون عزیزم قالب رو با روغن مایع چرب کنم مشکلی نداره؟گفتم شاید واسه اونم هست شما شمع سازی ب ... چرب کردن نمیخواد راحت در میاد سر شمع رو ازاد کن سلیکونرو بکش شمع خارج میشه
tarahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 207 چرب کردن نمیخواد راحت در میاد سر شمع رو ازاد کن سلیکونرو بکش شمع خارج میشه اهااااا فقط من از مداد شمعی روغنی استفاده میکنم واسه رنگ شمع ب نظرتون ممکنه مشکل از اون باشه؟رنگ چی بگیرم؟واسه پارافین جامد
marziiieh عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 818 اهااااا فقط من از مداد شمعی روغنی استفاده میکنم واسه رنگ شمع ب نظرتون ممکنه مشکل از اون باشه؟رنگ چی ... رنگ مخصوص شمع هست مایع
tarahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 207 رنگ مخصوص شمع هست مایع ببخشید رنگ شمع گرون؟حدودا چقدر؟چه مارکی شما استفاده میکنید؟