2777
2789
عنوان

من گم شدم🙃

146 بازدید | 9 پست

باز هم مثل همیشه خودم را گم کردم چند روزی همه جا را گشتم شهربازی را پارک ها و کافی شاپ ها را حتی بیمارستان ها را اما نبودم که نبودم انگار آب شده بودم و رفته بودم زیر زمین🙃

در آخر به سرم زد که به دفتر خاطراتم سربزنم همان که تنها کسم بود و همه کسم در بی کسی هایم😊

فهمیدم کجا رفته ام😳

دوان دوان رفتم تا دیر نشده خودم را پیدا کنم و بالاخره وقتی رسیدم خودم را در یک گورستان تاریک و سرد دیدم از سرمای گورستان قلبم یخ زده بود

جلو تر رفتم سر مزار آرزوهایم عشقم قلبم خواسته هایم 

که همه آنجا بودند

آنجا بهشت من بود تمام روزهایی که آنها را خاک می کردم به یادم آمدند چقدر سخت بود گذشتن از قاتلشان😊💔

خاک قبرستان خیس بود از اشک های منی که گم شده بودم بالای سر خودم رفتم کنار قبر قلبم خوابیده بودم یادم می اید اخرین بار که شکست دیگر تکه هایش را جمع نکردم

دستم را آرام روی خودم گذاشتم که کنار قبر خوابیده بودم بدنم سرده سرد بود انگار خیلی وقت بود که مرده بودم کنار قبر قلبم با خون اسمش را نوشته بودم

به یاد عشقم افتادم نمی دانستم کجاست ولی از اعماق وجودم دعا می کردم که حالش خوب باشد مطمئنم روحم هم همین را می خواست انگار اینجا اخر خط بود احساس سردی تمام وجودم را فرا گرفت می دانستم که دیگر نمی توانم ادامه بدهم کنار خودم که قبلا مرده بودم خوابیدم خودم را بغل کردم برای آخرین بار دعا کردم که حالش خوب باشد و خوب بماند بعد موهایم را بدست باد سپردم چشمانم را بستم و آرامش ابدی را در آغوش گرفتم

....

دل_نوشته#  

دلتنگی#  

چرت_and_پرت#  

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

شاید خوشتون نیومده باشه و شاید اصلا متوجه منظورم نشده باشین من فقط نوشتم که آروم بشم🙃🚶‍♀️

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
شاید خوشتون نیومده باشه و شاید اصلا متوجه منظورم نشده باشین من فقط نوشتم که آروم بشم🙃🚶‍♀️

کار خوبی کردی 

در ضمن خیلی خوب بود 

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی  در ضمن خیلی خوب بود

🙏🖤

قشنگ بود افرین❤

خوشحالم که خوشتون اومده🙏🖤

❤😘

♥️💛♥️

قلمت خیلی خوبه ادامه بده موفق میشی حتما

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
قلمت خیلی خوبه ادامه بده موفق میشی حتما

تا دلم نگیره نمی تونم بنویسم😂😭🖤🙏