2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 37 پست
من جای شما بودم اول به دوره آشنایی خودم با پسر میگذروندم تا بیشتر به شخصیتم علاقه مند بشه طوری که هر ...

دقیقا مسائل درونی و شخصیتی خیلی مهمترن تا مسایل ظاهری 

الان هم اکثر پسرایی ک پخته هستن طبق همین نکته جلو میرن

گفتم که واسم سخته به این مسئله حساسم یکم نمیتونم بگم  ولی با شناختی که از معرف دارم احتمالا گف ...

ببین ما خانما چون حساسیم ی مسأله در ظاهر داشته باشیم خیلیامون همش گندش میکنیم ک از فلان لحاظ داغونیم 

در حالیکه همون نکته ب چشم خیلی از پسرای خواستگار نمیاد اصلا 

طبق تجربیات میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ما خانما چون حساسیم ی مسأله در ظاهر داشته باشیم خیلیامون همش گندش میکنیم ک از فلان لحاظ داغونیم ...

حرفت درسته عزیزم ولی خوب خود پسره نیست فقط تو خواستگاری سنتی خونواده هم هستن

چی عزیز؟متوجه نشدم چی نوشتی

منظورم اینه ممکنه خونواده پسره با قدم مشکل داشته باشن اکثر مواقع مادرشوهرا ایراد میگیرن 😂 

شاید اگه قبلا خودمو و پسره باهم آشنا شده بودیم بهتر بود اینطوری

منظورم اینه ممکنه خونواده پسره با قدم مشکل داشته باشن اکثر مواقع مادرشوهرا ایراد میگیرن 😂  شا ...

اها فدات شم ببین ی حالت اینه که شما میگی ک مادرپسر پسند نمیکنه در اینصورت بهرحال میره ب پسرش توضیح میده پسرش اگر بخواد صرفا از روی قد تصمیم بگیره و اونم بگه نه

نشون میده اصلا کس مناسبی نیس😄 من خودم قدم همیشه از همه کوتاهتره واینایی ک میگم از روی تجربه س😜 

پسرایی که پخته هستن اغلب میگن خب من با طرف دوکلمه صحبت کنم ببینم درونش چ خبره افکارش چیه و....

از طرفی هیکلت متناسبه و ظاهرت هم معمولی باشه کفایت میکنه 

مثلا نحوه و مدل صحبت کردن رو هم روانشناس ها در حیطه مساله ظاهر میارن 

ک از این لحاظ هم خوبی 

بعد فک کن طرف بخواد حالا به ی قد گیر بده

اها فدات شم ببین ی حالت اینه که شما میگی ک مادرپسر پسند نمیکنه در اینصورت بهرحال میره ب پسرش توضیح م ...

خوب اونجایی که گفتی ظاهرت معمولی باشه منظورت چیه گلم 

من که گفتم مشکلم قدم که خیلی کوتاهه

خوب اونجایی که گفتی ظاهرت معمولی باشه منظورت چیه گلم  من که گفتم مشکلم قدم که خیلی کوتاهه

اها منظورم این بود که فک نکن ک حالا که قدت کوتاهه لازمه که ب لحاظ قیافه خیلی زیبایی فلان داشته باشی ( که البته حتما زیبایی😊) چون من خودم ی مدت اینجوری فک میکردم😐