2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 37 پست

من جای شما بودم اول به دوره آشنایی خودم با پسر میگذروندم تا بیشتر به شخصیتم علاقه مند بشه طوری که هر مشکلی تو ظاهرم داشتم به چشمش نیاد و بعد به عنوان خواستگار اجازه میدادم بیان. البته که قد کوتاه مشکل نیست و اگر معیار اون آقا قد باشه بهتره که زود خودشو نشون بده و بره پی زندگیش

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرار اول رو بیرون از خونه بذار تا با یه کفش پاشنه بلند بری بعدشم کسی که برا قد بیاد کو بذار نیاد اص ...

فک کنم اولین قرارمون تو خونه باشه نمیشه که کفش پاشنه بلند بپوشم تو خونه 😀

دختر جان اگ بخاطر قدت بره بهش حق بده و  عیب رو خودت نزار چون قد کوتاه عیب نیست دوست من هم قد کوتاهه  ولی ازکل کلاسمون  فرزه الانم عقده کل کاراشم خووش کرد و مستقلههع گواهینامه بزور و تلاشش گرفت....... به معرف اگ میتونی بگو ک قدت بگه قبل اومدن حتمااااا بگو ک خودتم زیاد ناراحت نشی

بله اون میشه ولی خوب اول و آخرش که چی بالاخره میفهمن تازه ضایع میشه با صندل لژدار

بسپار دست خدا 

ببین اگه قسمت باشه جور میشه نباشه 

هرکاری ام کنی نمیشه 

از صمیم قلب بده دست خدا ...

دختر جان اگ بخاطر قدت بره بهش حق بده و  عیب رو خودت نزار چون قد کوتاه عیب نیست دوست من هم قد کو ...

میدونم عزیزم هر کسی حق انتخاب داره ولی خوب من یکم رو این مسئله حساسم میترسم و ناراحت میشم

میفهممم پس حتما  ب معرف بزنگ بگو ک بگه

گفتم که واسم سخته به این مسئله حساسم یکم نمیتونم بگم 

ولی با شناختی که از معرف دارم احتمالا گفته قدش کوتاه ولی من قدم خیلی داغونه 😢