2777
2789
عنوان

نگه داری سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 67 پست
صدف بیوتی؟

اره 

ببین هر وقت میخواد بره بیرون مثل یه عده سریع فندوقو نمیندازه تو ماشینش با خودش ببره 

مغازه و مکان های سربسته نمیبره 

وقتی میبرش بیرون قشنگ به نیت خوش گذرونی خود فندوق میبرش بیرون 

یکبار یکی اینجا تاپیک زده بود حوصلم سر رفت سگمو بردم سوپری یک اقا بهم گفت سگتو نیار داخل هرچی فحش از دهنم درومد بهش گفتم، با افتخار هم میگفت همه هم براش دست و سوت و هورا 

در صورتی که داشته به سگ ظلم میکرده 

خواهشا اگر فرهنگ سگ داشتن ندارید نخرید 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم دوس نداره میگه سگ میفهمه با وفاس

خب اینم نظر شخصی ایشونه و کاملا قابل احترام

ولی خب ب جز سگ ب حیوونای خونگی دیگه ام فکر کنید بد نیس 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
اره  ببین هر وقت میخواد بره بیرون مثل یه عده سریع فندوقو نمیندازه تو ماشینش با خودش ببره  ...

سگ من درس شبیه سگ صدفه و اسمشم فندوقه بااینک من وقتی گرفتمش اصلاصدفونمیشناختم😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
طبقه پایین مامانم اینان فقط با سرمون طبقه ۳ میمونه که اونم طوطی داره داد میزنه

بهرحال حقشونه بدونن. ما دو تا گربه داریم خیلی خیلی صداشون نسبت به سگ کمتره ولی روزی  که اومدیم به همسایه ها اعلام کردیم

ببین همسایه‌هاتون کنار میان یا نه. البته سگ اینطوری نیست که بیس چار ساعت پارس کنه ولی خب گاهی می‌کنه ...

اره وجدانا خودت با تمیزی و غیر تمیزی و هر چیش میخوای کنار بیای زندکی خودته و فقط به خودت مربوطه اما فکر همسایه هاتو بکن. همسایه مامان اینا سگ داره از صدای پارسش بیچاره شدند مامانم اینا😰 یه صدای بلند مزخرفی هم داره که نگو😖

خب اینم نظر شخصی ایشونه و کاملا قابل احترام ولی خب ب جز سگ ب حیوونای خونگی دیگه ام فکر کنید بد نیس& ...

طوطی داشتم ، ولی نمیفهمید خسته میشدم

هر چیز که در جستن آنی، آنی
بهرحال حقشونه بدونن. ما دو تا گربه داریم خیلی خیلی صداشون نسبت به سگ کمتره ولی روزی  که اومدیم ...

گربه چ نژادی؟من بااینک سگ دارم ولی ب شدت ازگربه میترسم 😢😢😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....