من رژیم کالری شماری میکنم تا وقنتی خونه خودم هیستم اختیار شکممو دارم وقتی جایی دعوت مییشم به حدی میخورم که پوست شکمم کش مباد نمیدونم چجوری این عادت لعنتی و ترک کنم و همیشه یه حدی برای خوردن داشته باشم حتی اگه سیر باشم کلی خوراکیه مورد علاقم باشه تو مهمونی میخورم بدبختی زیادم هم مهمونی و دورهمی دعوت میشم چیکار کنمم باید لاغر شم هرجوری شده
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من یه پیج تو اینستا چند روزه رومخمه نمیدونم چقدر راسته یه پودر لاغری ۱۴ کیلو کاهش وزن داره خیلی وسوسه شدمولی گرونه ۴۲۰ تومن گفت به هر کی گفتم نیومد بهریم نصف نصف حالا شما برو ببین تحقیق کن کسیو داری باهاش بخر اگه تو تحقیقاتت به نتیجه ایرسیدی به منم بگو .گفت اسم پودرش مال جهان سبز هست
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
قرص چی میخوری؟ چقدر اضافه وزن داری؟ والا من همه چی امتحانکردم لعنتی خسته شدم همه دارن لاغر م ...
قرص ایزی اسلیم گرفته بودم پارسال ولی نخوردم امسال یهو تو کشو پیدا کردم شروع کردم به خوردن عالیه عالیه انقدر که مزه دهنو تلخ میکنه اصلا دلت نمیخواد چیزی بخوری هرچی میخوری تلخه ولی الان تموم شده منم از پیج اینستا گرفته بودم رفتم پیجشو زدم باز سفارش بدم دیدم پبجش پاک شده الان موندم چیکار کنم امروز اخریش بود
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️