2777
2789
نمیدونم چی بگم چونکه من اردواج نکردم حالتو درک کنم.خودمم حالم بده.اما فدا سرت

خب حالا تو بگو

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیو خیلی دوسش دارم.همش دعا میکنم یا برگرده یا خدا فکرسو از سرم ببرون کنه ولی هیچ کدوم نمیش حس میکنم ...

شاید صلاحت نیست صبر کن خدا برات بهترین ها رو رقم میزنه

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 
شاید صلاحت نیست صبر کن خدا برات بهترین ها رو رقم میزنه

دوسس دارم.رد دادم .انتظار میکشم فک کن شما از شوهرت انتظار محبت داری و توجه وقتی نمیبینی ازش اینارو قلبت درد میگیره وجودت خالی میسه من هر روز انتظار میکشم ازش پیام بیاد از بلاکم درم بیاره ولی نمیاد دو ماهه گوشیم زنگ میخوره میگم خودشه میبینم اون نیس وجودم خالی میشه

دوسس دارم.رد دادم .انتظار میکشم فک کن شما از شوهرت انتظار محبت داری و توجه وقتی نمیبینی ازش اینارو ق ...

پس بی خیالش شو تو یه دختری کوه غرور یعنی چی خودتو لنگ یه پسر کردی قوی باش اون اصلا لیاقت تو و عشق تو رو نداشته عزیزم 

پس بی خیالش شو تو یه دختری کوه غرور یعنی چی خودتو لنگ یه پسر کردی قوی باش اون اصلا لیاقت تو و عشق تو ...

میخوام بشم ولی نمیتونم.خدام انگار میخاد من عاشق این باشم

میخوام بشم ولی نمیتونم.خدام انگار میخاد من عاشق این باشم

نه خدا به تو عقل داده دلت میخواد جلوی یه دختر دیگه کمت بیاره؟ 

جوری زندگیتو بساز که بسوزه که چرا تو رو ول کرده

نه خدا به تو عقل داده دلت میخواد جلوی یه دختر دیگه کمت بیاره؟  جوری زندگیتو بساز که بسوزه که چ ...

اون از کجا‌میخوا  بفهمه‌چخبره توی زندگیم.وای خانوم‌اگ بدونید چ قدر دپرسم.از ایتکه باهام اینکازو کرده قلبم باور‌نکرده هنوز ارزوی بازگشتشو دارم حتی الان اسم منم یادش نیی با رلشه خیلی دلم گررفته هیلی

اون از کجا‌میخوا  بفهمه‌چخبره توی زندگیم.وای خانوم‌اگ بدونید چ قدر دپرسم.از ایتکه باهام اینکازو ...

از فکرش بیا بیرون تو داری فقط خودتو اذیت میکنی فکرکن فقط خواب دیدی تمومش کن عزیزم 

از فکرش بیا بیرون تو داری فقط خودتو اذیت میکنی فکرکن فقط خواب دیدی تمومش کن عزیزم 

اخ خانوم خیلی سخته خیلی .سعی دارم میکنم دو ماهه واسم دعا کن .حالم خوب شه .

اخ خانوم خیلی سخته خیلی .سعی دارم میکنم دو ماهه واسم دعا کن .حالم خوب شه .

خودت باید از فکرش بیایی بیرون نه من دعا کنم فردا بیدار شدی یه روز جدید توی زندگیت شروع شده گور بابای طرف کرده اصلا اون در دنیای واقعی نیستش

سعی میکنم.

آفرین دختر گل 

اون برای همیشه مرده 

تو باید یه زندگی شاد وموفق بسازی

ارزش تو بیشتر از یه آدم بی لیاقته

شبت بخیر 

آفرین دختر گل  اون برای همیشه مرده  تو باید یه زندگی شاد وموفق بسازی ارزش تو بیشتر از ی ...

مرسی ازتون .بابت حرفاتون.بچتونو به سلامت به دنیا‌بیارید شب بخیر