2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 11 پست

سلام خانما کسی بوده که زودتر از موعد سزارین ،مشکلی پیش اومده باشه و زودتر نی نی به دنیا اومده باشه؟دلیلش چیه؟و کسی میدونه برای وزن گیری نی نی چیا خوبه؟هفته۳۵بارداری هستم 

هفته چند سزارین میکنن؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 32 هفته زایمان زودرس گرفتم نشانه هامم انقباض شدید شکم تهوع زیاد ودرد ولی بدون خونریزی واژینال..سزارین شدم دخترمم بعد 3روز فوت کرد..بلا ازت دورباشه عزیزم اما هفته 35 ب بعد میگن اوکی و مشکلی واسه بچه بوجود نمیاد اگ زودتر خدانکرده بدنیابیاد...وزن گیریم ک مغزیجات خیلی خوبه

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
من 32 هفته زایمان زودرس گرفتم نشانه هامم انقباض شدید شکم تهوع زیاد ودرد ولی بدون خونریزی واژینال..سز ...

سلامت باشی عزیزم،هفته ۳۲که باید میموند😢😢اوهوم ممنونم گلم

سلامت باشی عزیزم،هفته ۳۲که باید میموند😢😢اوهوم ممنونم گلم

نه چون تازه وارد 8شده بودم واینکه توبارداری تزریق ریه وقلب نداشتم..واینک تابرسم بیمارستان جنین رحموپاره کرده بود وافتاده بود تو حفره لگن و متاسفانه اکسیژن رسانیش ضعیف شده بود

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
نه چون تازه وارد 8شده بودم واینکه توبارداری تزریق ریه وقلب نداشتم..واینک تابرسم بیمارستان جنین رحموپ ...

آهان متوجه شدم ،انشاالله نی نی های سالمی به دنیا بیاری عزیزم