2777
2789

آزمایش دادی؟

دکار زنان و داخلی برو آزمایش کامل واست بنویسن انجام که دادی میبری چک میکنن طبق میزان هورمونای تو بدنت بهت دارو میدن

راه های دیگه رو امتحان نکن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش دادی؟ دکار زنان و داخلی برو آزمایش کامل واست بنویسن انجام که دادی میبری چک میکنن طبق میزان ه ...

اخه داروهم مصرف کردم ولی فقط موقتی هورموناروتنظیم میکنه بعدقطع دارودوباره همون اشوهمون کاسه

خدا لعنت کنه این هورمونای ناقصو 😐عصاب برا منم نذاشتن هی هرسری کلی ازمایشو دارو باز مشکل دارم

وای منم جدیدااینجوری شدم یه عمرازدست جوش های هورمونی اسیربودم الان پری میشم تویه ماه دوباروای اعصابموبهم ریخته

اره من استفاده کردم چند روز پیشم ازمایش هورمونی دادم خیلی خوب شده بود عوارض نداره فقط بزار پاک بشی بعد بخور چون پریود و زیاد می کنه روزی دوتا بخور داروی گیاهیه مخصوص مشکلات زنانه 

من ی باردخوردم اثری نکرد ینی پریود نشدم بازم بخورم مشگل ایجاد نمیکنه؟

مقدارش مهمه. از دکتر گیاهی معتبر بگیر

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وای منم جدیدااینجوری شدم یه عمرازدست جوش های هورمونی اسیربودم الان پری میشم تویه ماه دوباروای اعصابم ...

بیشتر کجای صورتت جوش میزنه اخه منم جدیدا چونه و فکم جوش میزنه شنیدم از تخمدان و هورموناس