2821
2789
عنوان

معجزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 67 پست
از روی عکس نیست😐😐 چندین ساله میشناسمش خیلی هم شاد و سرزنده است  البته میگم اینقدر خدا بهش نع ...

خداراشکر که هیچ مشکلی مداره ،یه موقع هم ابراز نمیکنه ،،اما به نظرمنکه ،اینکه کسی مشکل داره یا نه ،فقط به طرز فکر و دیدگاه فرد بستگی داره که از زندگی چی میخاد وهدفش چیه ،،،،بعضی وقتا من از نظر خودم مشکلات ودغدغه هایی دارم که از نظر دیگران هیچ چیز بدی نیست و..

هیچ کس تکمیل تکمیل نیست! 

حداقل ایرادات ظاهری رو نداره

خودش شاغل، پدر پولدار، زیبا، اخلاق منظم، خداشناس و.... هست

حداقل دیگران یک سری ایرادات ظاهری دارند که همه متوجه میشن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش مى كنم منم روزانه يك جزء دارم  مى خوانم تصميم گرفتم براى چهارده معصوم ختم كنم برا ...

شببخشید شما تو دوران‌پریودی هم قران میخونین؟یا نه اصلا نمیخونین؟

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
من تو دوران پریودی اصلا نمیخونم حتی همون سه آیه ک میگن اشکال نداره میترسم گناه کنم.وبعضی روزا ک مهما ...

نه عزیزم هیچ گناهی نداره،خدا قبول کنه،منم یه مدت میخوام شروع کنم هی امروز فردا میکنم

با نظر مرجع تقليدم مى خونم 

مشكلى نداره 

فقط همون آيه هايى كه سجده واجب دارن نمى خونم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
نه عزیزم هیچ گناهی نداره،خدا قبول کنه،منم یه مدت میخوام شروع کنم هی امروز فردا میکنم

تو دوران پریودی حرامه خوندن قران؟نباید بیشتر از ۳ آیه خوند

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
خداراشکر که هیچ مشکلی مداره ،یه موقع هم ابراز نمیکنه ،،اما به نظرمنکه ،اینکه کسی مشکل داره یا نه ،فق ...

بله خداروشکر.... اره درسته اصلا اصلا چیزی بروز نمیده حتی اسم خواهر و برادرش رو نمیگه😑😑😑 در این حد درونگرا ست فقط اطلاعات میگیره اطلاعات نمیده 

شاگرد اول کلاسم بود

اما من تو این چند سال متوجه شدم واقعا هیچ مشکلی نداره😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

نمیدونم آدم خیلی راز آلودیه فقط اطلاعات می گیره اطلاعات نمیده ولی از هر لحاظ تکمیل تکمیله

ایشون ظاهرشون رو حفظ میکنن عزیزم 

در این عالم کسی بی غم نباشید   اگر باشد بنی آدم نباشد

همه مشکل داریم ولی یکی مثل من سالها بلد نبود چجوری خودش و اروم کنه .... تنها آرامش واقعی رو آوردن ب ...

میشه بگید سوره بقره چ تاثیری تو زندگیتون گذاشته؟

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

ببخشید من جواب میدم ،تو پریودی اشکال نداره قران خوندن ،،فقط چهار سوره سجده دار نبایدخونده بشه ،،حتی بعضی مراجع میگن خود آیه سجده را نخونید،بقیه سوره مشکل نداره

تو دوران پریودی حرامه خوندن قران؟نباید بیشتر از ۳ آیه خوند

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم بخدا،این چه حرفیه چه سه ایه چه صد ایه گلم،خیلیم پرسیدم گفتن فقط سعی کن دست به کلمات نخوره،دستم بزنی باز مشکلی نیست،خدا اینقدرام سخت گیر نیست،فک کنم اگه گناهم باشه من باز میخونم،به این چیزا فک نمیکنم باور شخصیه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز