2821
2789
عنوان

معجزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 67 پست

واقعا ما زندگی بدون مشکل داریم؟؟ .یکی از دوستان من زیبا، کارمند، پدر پولدار، خداشناس، خانواده اصل و نصب دار، منظم و .... هست خیلی بهش فکر می کنم که چه مشکلی میتونه این دختر تو زندگیش داشته باشه؟؟؟؟  البته خیلیییییییی تودار هست یعنی هرچقدر بگم کم گفتم.... به نظر شما چه مشکلی داره؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخونم البته نه فقط سوره بقره کل قرانو ختم میکنم روزی هر چند آیه ک بتونم...سعی میکنم به معنیشم تو ...

آفرین به شما التماس دعا 

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 
نه اصلا نیست اما این سایت پرن ا- کسایی که قران و اصلا پیامبرا رو قبول ندارن و گزارش میزنن تا بترکی،ی ...

مهم نیست عزیزم ... اگر یه نفر هم مثل من آرامش بگیره یه نفره😉

واقعا ما زندگی بدون مشکل داریم؟؟ .یکی از دوستان من زیبا، کارمند، پدر پولدار، خداشناس، خانواده اصل و ...

مگه میشه زندگی بدون مشکل؟

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
واقعا ما زندگی بدون مشکل داریم؟؟ .یکی از دوستان من زیبا، کارمند، پدر پولدار، خداشناس، خانواده اصل و ...

همه مشکل داریم ولی یکی مثل من سالها بلد نبود چجوری خودش و اروم کنه .... تنها آرامش واقعی رو آوردن ب خداست ❤😊 اگر میتونید بهشون ۴۰ رو سوره ی بقره رو پیشنهاد بدین معجزه است

مگه میشه زندگی بدون مشکل؟

همین رو میگم دیگه.... از همه جهات تکمیله برام سوال پیش اومده از نظر پشتیانی هم خانوادش خیلی دوسش دارند... شایدم مشکلات در آینده براش پیش میاد 

اسی تازه اومدی به سایت؟؟هرچی دوس داری بگو ولی قفلش کن،اگه هم نمیخوایی بمنچه خودت میترکی

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
همه مشکل داریم ولی یکی مثل من سالها بلد نبود چجوری خودش و اروم کنه .... تنها آرامش واقعی رو آوردن ب ...

عزیزم من میگم این دختر از همه لحاظ تکمیله شما میگید برای مشکلش سوره بقره بگم بخونه

اسی تازه اومدی به سایت؟؟هرچی دوس داری بگو ولی قفلش کن،اگه هم نمیخوایی بمنچه خودت میترکی

وا چه ربطی داره بنده خدا مگه داره چکار میکنه؟؟؟ فعلا که هیچ محالفی نیست 

ممنون از شما🌸

خواهش مى كنم

منم روزانه يك جزء دارم  مى خوانم

تصميم گرفتم براى چهارده معصوم ختم كنم

براى پيغمبر و حضرت على ع و حضرت فاطمه س و امام حسن ع ختم كردم

و جز٢٥ از ختم قران براى امام حسين ع هستم

وقتى داشتم براى خانم فاطمه زهرا س مى خوندم گفتم اگه از پذيرفتى نشونه اى بهم بده

كه تو خواب ديدم دارم ميرم زيارت مزارشون 

♥️💚

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز