2777
2789
عنوان

رو مخ ترین رفتار شوهرتون چیه؟

400 بازدید | 22 پست

شوهر من با زنا یه جوری گرم میگیره و دوس میشه و میشینه ده ساعت حرف میزنه،انگار که نه انگار یه مرده. 

با جاریام با دوستای خانوادگی از همه دری حرف میزنه 😑😐 

.

برای امضام دعا کنید 🖤

بعدش خواهم گفت

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

کتکم میزنه😐😐😐😐

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار رو مخ نداره معمولا 

فقط یه مورد که هی همه لامپای خونه رو روشن میکنه 

من یواشکی خاموش میکنم 

بعضی وقتا  که خیلی برقا روشنه میگم چشاتو ببند کار دارم 

سریع یکی دو تا از لامپا رو خاموش میکنم بعد چشاش رو باز میکنه متوجه نمیشه😂😂😂😂

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

انشالله میرسی بهش

ممنونم عزیزم 💜

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

اینکه تو خونه به جز چشم چیزی نمیگه

بعد جلو خانوادش ادای مردایی که به زناشون رو نمیدن رو درمیاره

بعد موقع برگشتن به خونه تو ماشین دوباره موش میشه🥴🥴🥴

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

یکیش اینه که اسراف زیاد میکنه مخصوصا سس مایونز و دستمال کاغذی

دومیش اینه که اصلا آن تایم نیست بگه نیم ساعت دیگه شما باید رو سه چهار ساعت دیگه حساب کنی

ولی در کل خوبه دوسش دارم