2821
2789
عنوان

بیماری

146 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من کوثرم ۲۲ سالمه از اهواز میخام درددلموجایی بنویسم که کسی ببینه منو وحالمو درک کنه من ازشدت غم وغصه وترس وتنهایی دچار بیماری های روحی متعددی مسخ شخصیت مسخ واقعیت وحملات پانیک وحملات اظطراب وترس وافسردگی و وسواس فکری شدم سرم جنگ دلم اشوب لرزش دست تنگی نفس ضعف دستو پا افتادگی فشار  حالت تهوع هرچی میخورم گلاب به روتون بالا میارم مدام استفراغ وزنم کم شد شده ۴۵ من ۷۰ بودم ترس از مرگ ترس خیلی شدید تو قفسه سینم حس میکنم تپش قلب خیلی خیلی شدید ویهو میزنم زیرگریه زندگیم خیلی سخت شد بچه ها من ساعتها میشینم ساکت وحرف نمیزنم از صدام میترسم مسخ شخصیت چیز خیلی ترسناکیه یه نوع بیماری که خوتو نمیشناسی میری جلو ایینه میگی من کیم اینا خونوادمن؟اینا لباسامن؟این قیافه کیه؟اینجا چیکار میکنم؟حس میکنی کوتولع شدی احساس میکنی هیچ کس نیستی نمیتونی لحظاتتو زندگی کنی مدام از خودت میپرسی من کیم؟احساس میکنی از بیرون داری به خودت نگا میکنی وهیچ اشنایی با جسم خودت نداری هیچ احساسی نداری نسبت به خودت ۸ماهه قرصای متعددی از اعصاب میخورم اما فایده نداشت پیش پروفسوری تو بهترین منطقه اهواز رفتم روانشانسم یکی دوجلسه رفتم هزینش خیلی بالا بود نتونستم برم نمیدونم خیلی کم اوردم خیلی ناامید شدم این همه سختی تو زندگیم کشیدم قویی بودم میگفتم خودمو دارم الا حتی خودمم ندارم کم اوردم خدا بخدا خستم از این همه درد وغم وغصه وترس ووحشت واظطراب واسترس من دختر خیلی شادی بودم بااینکه دختر زجرکشیده ای بودم اما شوخ بودم میخندیدم الا تبدیل به یک مرده شدم شما بگید من چیکار کنم وختی خدا کمک نمیکنه

خدایاکمک

من روانشناس خیلی خوب تو تهران میشناسم که مشکل خودمو که چند سال درگیرش بودم حل کرد الانم میتونی ازش آنلاین وقت بگیری 

اگه خواستی بگو برات بفرستم 

نامید نباش .. اگه تو بخوای اوضاعت درست میشه

عزیزم الان دقیقا چه مشکلی داری ؟

مشکل گوارشی یا مشکل اعصاب یا گوارشی و اعصاب ؟

اگر تازه عصو شدی شاید ندونی یا شابد اگر سرچ کرده باشی تاپیکهای منو که با کاربری ها قبلم بود رزا خسته نفس خسته زندگیم خداوند آرزوم مردن را دیده باشی ولی الان اونجا تگت میکنم یا همینجا میفرستم 

برای مشکلات معده نوشتم و اعصاب هم نوشتم 

قرص اعصاب اصلا نخور فقط ادم بدتر میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الان دقیقا چه مشکلی داری ؟ مشکل گوارشی یا مشکل اعصاب یا گوارشی و اعصاب ؟ اگر تازه عصو شدی شا ...

رژیم غذایی مجاز
غذا هایی که فقط مجاز هست از مرغ و گوشت گوسفند به مدل های متفاوت حالا چه خورشتی چه تو فر چه کبابی تنها ادویه های مجاز زردچوبه و نمک و لیمو عمانی و زعفران و دارچین 
پس غذاهایی که مجاز نیست نثل خورشت قیمه خورشت سبزی کوکو سیب زمینی و ابگوشت و تاس کباب و اش رشته و ...و ادویه های غیر مجاز مثل فلفل و ادویه کاری و هفت ادویه و ...
سبزیجات مجاز کاهو پیچ خام خورده بشه و فلفل دلمه ولی فلفل دلمه ای میشه تو طبخ غذا باشه ولی خورده نشه 
سبزیجات غیر مجاز از پیازچه و جعفری و تربچه و گوجه  و هویج و ...
نکته برای سبزیجات مجاز اگر مشکل یبوست دارید در حد کم از چغندر و کدو حلوایی استفاده کنید
میوه جات مجاز فقط سیب و گلابی و به و انجیر و خربزه که من به نوبه خودم فقط سیب قرمز استخونی را قبول دارم 
میوه جات غیرمجاز پرتقال و خرما و موز و کیوی و انار و خیار و ...

رژیم غذایی مجاز غذا هایی که فقط مجاز هست از مرغ و گوشت گوسفند به مدل های متفاوت حالا چه خورشتی چه ...

نوشیدنی های مجاز آب‌جوش درست کنید بزارید سرد بشه بریزید تو بطری بزارید یخچال ولی دمای یخچالتون بالا نباشه که سرد باشه 
و دمونش بابونه(بابونه طعم و بوی بدی داره برای همین بیشتر از ۵ دقیقه نزارید دم بکشه ) 
دمنوش پونه کوهی و گاهی همراه با پونه کوهی آویشن کوهی هم دم کنید 
گاهی هم دمنوش به دم کنید 
و تخم شربتی یه قاشق یا نصف قلشقغدا خوری را بشورید با یه لیوان یا دولیوان اب جوش یا اب معمولی بخورید هرروز 
دمنوش های غیر مجاز مثل شربت و ساندیس و چای و ...
نکته اصلا شیرینی نخورید نه خرما نه شیرینی های مصنوعی تنها شیرینی مجازتون انجیر خشک هست اونم وقتی میخورید حتما دو لیوان آب یا لیوان اب روش بخورید 
نکته علمی در مورد بیماری رفلاکس معده گرما از چاکری سر میاد و باید از کف پا بره بیرون ولی وقتی چاکرا کف پا بسته باشه نمیره و میمونه تو قسمت شکمی و برای اینکه این گرما باعث خراب شدن اعضای داخلی بدن قسمت مرکزی بدن معده و کبد و روده نشه میاد سرمای زیادی ایجاد میکنه برای همین مشکل معده ای و روده ای و ...پیدا میکنیم حالا باید چیکار کرد به مدت ۴۰ بار یه روز در میون حنای درمانی بخرید و با اب مقداری را قاطی کنید و نیم ساعت بزارید کف پاتون و پلاستیک ببندید و جوراب بپوشید و بعد از نیم ساعت بشورید و سنگ پا بزنید و لیف بکشید یه روز در میون اینکار را تا ۴۰ بار بکنید خودتون متوجه نتیجه کار میشید 

نوشیدنی های مجاز آب‌جوش درست کنید بزارید سرد بشه بریزید تو بطری بزارید یخچال ولی دمای یخچالتون بالا ...

روش های درمان 
اول از همه یه زمانی را مثلا یه ساعت دو ساعت مدیشن عرفانی (اشو) بگیرید کانال های تلگرام را براتون میفرستم و
 دوم باید تمرین کنی شاکر تمام چیزایی که داری و میخوای داشته باشی بشی
 سوم باید تو لحظه باشی نه گذشته نه اینده حتی یه ثانیه قبل و بعد و 
چهارم باید خواب به میزان ۸ الی ۱۰ ساعت در روز بری که حدودا ۴ تا ۵ ساعت حداقل تو شب باشه
 پنجم باید روده  حداقل روزی یه بار کار کنه (که من هنوز درگیرش هستم) 
ششم باید تمام رژیم غذای گفته شده را رعایت کنی و هفتم باید از دمنوش پونه کوهی جدا و بابونه جدا در روز استفاده کنی 
قرص نکسیوم و دومپریدون را ناشتا شروع کنی(اگر اسید معده و رفلاکس دارید و ترش کردن) 
هشتم باید حتما از قرص آهن که بهت میفته هرشب استفاده کنی تا دو تا چهل شب بعد استراحت یه شب در میون بعد دوباره دوتا چهل شب و بعد یه شب در میون تا سه سال دو سال بعد امپول ب کمپلکس ب ۱۲ هفته یه بار و سه ماه یا شش ماه یه بار امپول ویتامین دی (نکته اهن را قرص گفتم چونکه امپول اهن عوارض ش بدتر از قرص هست و قرص ایرانی به نظر من بهتره من خودم و دخترخالم و یه خواهر شوهر خواهرم با مشکل معده این میسازه حالا خودت اگر میدونی چی برات خوب همون را بخور فروفورت دئونال ) و 
در اخر باید بسپری به خدا و تکل داشته باشی و تسلیم بشی چه خوب بشه چه بد بشه و اینو بکن ملکه ذهنت فاز منفی ( از گذشته رفتن آینده رفتنغیبتتهمت قضاوت مسخره کردن حسرت خوردن و حسود بودن و تو کوک بودن فکر اشتباه کردن با کلامت گناه کردن و به خود گرفتن دشارژ شدن و ....) اینا مطلقا ممنوع چونکه تششع منفی میاد و باعث میشه وضعیت بهتر نشه که بدتر بشه 
اگر سوالی داشتید در خدمتم و اگر راهنمایی های بیشتری داشتید بازم منتظر شنیدم 
انشالله که همه ی مریض ها شفا پیدا کنند 
و نکته در مورد خودم هنوز بهبود کامل نیافتم ولی به لطف خدا میسپرم به خودش انشالله بهبودی کاملم حاصل میشه

عزیزم الان دقیقا چه مشکلی داری ؟ مشکل گوارشی یا مشکل اعصاب یا گوارشی و اعصاب ؟ اگر تازه عصو شدی شا ...

نمیدونم نیلی جان عزیزم معدم دردنمیکنه اما میگن از شدت اظطراب معده وگوارش درست عمل نمیکنه من اهوازم وتهران نمیتونم  قرص اعصاب یه ماهه نمیخورم چون حالمو بدتر کرد همش خاب بودم وگیج من مسخ شخصیت ولم نمیکنه 

خدایاکمک
من روانشناس خیلی خوب تو تهران میشناسم که مشکل خودمو که چند سال درگیرش بودم حل کرد الانم میتونی ازش آ ...

لیلا عزیزم الان چن ماهه اینجوریم واقن خستم از این وضع به خونوادم گفتم خوب شدم درصورتی که اصلا خوب نشدم دلم اشوبه مجبورم خودمو خوب نشون بدم به هیچکس چیزی نمیگم تا بگم میگن نه تلقینه واداس واین حرفا منم مجبورم بگم نه بخدا این حالتا واقعیت دارن واعصابم خورد میشه مجبورم ساکت بمونم وچیزی نگم من تو زندگیم یه روز خوش ندیدم شوک عصبی بدی بهم وارد شد که براثر اون مسخ گرفتم فقد تو خودم میریزم حتی درس ودانشگاه رو ول کردم فقط تو اتاقم حبسم به فکر خودکشیم چون روز به روز دارم بد میشم دوستامم از دست دادم هیچکسو ندارم از حالم بهش بگم

خدایاکمک
لیلا عزیزم الان چن ماهه اینجوریم واقن خستم از این وضع به خونوادم گفتم خوب شدم درصورتی که اصلا خوب نش ...

عزیزم میفهمم چی میگی ، گاهی خانواده ها ظرفیت پذیرش حقیقت رو ندارن بخاطر همین اینطوری برخورد میکنن

اگر شرایطش رو داری بگو تا دکترمو بهت معرفی کنم ازش وقت بگیری من مطمعنم بهت کمک میکنه ازین حالت خارج بشی 

2790
2823
2791
2779
2792