sanaaazzz75 مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست سر سفره بودیم غذاشو ک خورد گف پاشو برو ابو بیار منم داشتم غذا میخوردم گفتم خب خودت پاشو بیار یبار خودت کارای خودتو انجام بده،گف تا ده میشمارم پاشو بیار.منم بی اهمیت داشتم غذا میخوردم ک گف یه قهری این وسط هست منم واسه اینکه قهر نکنه رفتم آبو اوردم ولی از زور گویش بغض گلومو گرف دید ناراحت شدم خندید منم باهاش حرف نزدم اومد اب ریخت تو غذای جلو دستم 1399/12/04 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمزی63 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 15162 پس چرا بعضیا میگن جاتو جدا نکن،اخه من از ساعت ۸تو اتاقم الانم دسشویی دارم شدید دارم منفجر میشم وقتی میگیم اولویتت خودت باشی یعنی همین یعنی الان دسشویی داری برودسشویی گشنته برو یه چیزی بخورخوابت میاد بگیر بخواب به خودت فکر کن نه اون عجب حلوای قندم من😁 عجب ماه بلندم من😁
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5542 میگما فردا طلبکار نشه بگه تو دیدی منپتو روم نیس تا صبح یخ کردم پتو ندادی بهمبعد ما از اول ازدواج گفت ... همیشه کجا میخوابید؟؟تو اتاق یا تو هال؟؟ دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 دستشویی برو غذا بخور آهنگ گوش کن از کنارشم رد شو هیچ اشکالی نداره فقط فعلا باهاش صحبت نکن امشب ... همین کارو میکنم ممنون ک انقد برام وقت گذاشتی دلمو اروم کردی
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 همیشه کجا میخوابید؟؟تو اتاق یا تو هال؟؟ هال ک الان اون خوابه
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 وقتی میگیم اولویتت خودت باشی یعنی همین یعنی الان دسشویی داری برودسشویی گشنته بر ... سعیمو میکنم و میتونم
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5542 هال ک الان اون خوابه اگه اینجوره بروجاتو بنداز پیشش و بخواب ولی به هیچ عنوان تحویلش نگیر فککردم تو اتاق خواب هستی و اون رفته تو هال جاشو جدا کردع دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
سانتافه۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 594 چشم چشمت بی بلا...ای کاش یکی مثل شما برام پیدا بشه ..ارامش بهترین چیزه
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 اگه اینجوره بروجاتو بنداز پیشش و بخواب ولی به هیچ عنوان تحویلش نگیر فککردم تو اتاق خ ... چشم مرسی ک وقت گذاشتی مرسی خدا بهت ارامش بده و سلامتی اروم شدم چقد ،چقد تجربه هاتون برام مفید بود
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 چشمت بی بلا...ای کاش یکی مثل شما برام پیدا بشه ..ارامش بهترین چیزه فک کردم خانمید،ایشالا ک یه همه چیز تمومش براتون پیدا شه
سانتافه۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 594 فک کردم خانمید،ایشالا ک یه همه چیز تمومش براتون پیدا شه ممنونم
استرپتوکوکوس_نومونیا عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1329 خب خیییلی بده یه ادم ضعیفو گیر بیارن بهش دستور بدن و بدتر از اون تهدیدش کنی ک قهر میکنم این ینی من ب ... اب اوردن برا خودشونو وظیفه بقیه میدوننتازه مثلا میشینه میگه خب من بردمت بیرونمن برات فلان کارو کردم😐بعد سفره جمع کردنم وظیفه من میدونن مثلا داداشم بخاد یچیزی ببره اشپزخونه حس میکنه خیلیییی داره دیگه کار میکنه