2777
2789

سلام دوستان خیلی خسته ام خیلیییییی شوهرمصبح تا شب سر کاره فقط واسه نهار و یک چرت کوتاه میاد که تو اون مدت همش با تلفن حرف میزنه شبها هم که میاد همش تلفن دستشه کاریه تلفنش ولی واقعا خسته شدم موقع نهار و شام هیچی نمیفهمم چی میخوریم همش حرفه دلم میخواد برم‌جایی که هیچکس پیدام نکنه نه تفریح ونه سرگرمی و هیییییچ کل حرفمون رو کار و پوله دخترمم ۲ سالشه چیکار کنم این شرایط واقعا تمومینداره 

منم اگه بچهام نبودن میرفتم خادم امام رضا میشدم وبه هیچکسم خبر نمیدادم شوهرم بد نیست ولی دیگه تحمل ندارم خودم نباشم از اینکه تو یه ماسک شاد زندگی میکنم ولی از داخل داغونم خسته شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف چه خوب دوتایی میریم جای دور افتاده  دیگه تنها نیستیم بدون هیچ دغدغه ای  وای خدا ج ...

اره درد و غصه هم نداریم😍🚬😔

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋