2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

731 بازدید | 49 پست

سلام من ۱۹سالمه تازه یکماه عقد کردم ی خانوم افغانی از قبل با شوهرم اشنا بوده حالا همش دعا میکنه میاد سمت شوهرم کامل زندگیمو ریخته بهم و دعا کرده شوهرم اصلا ولش نمیکنه بخاطر اون میخاد منو طلاق بده اصلا اینجوری نبود دعا دادنش  دعارو باطل کردم الان شوهرم بهتر شده اومده خونه اخلاقش بهتر شده جوابشو نمیده چیکار کنم چه دعایی بلدین ک از همدیگه سردشون کنم و اونو سرد کنم ک دیگ ولش کنه هزینه دعا نویس ندارم کمکم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم خودمم درگیر این مشکلم😔😔

آدمی که ب اینجور چیزا عادت کرده درست نمیشه هنوز بچه نداری جونتو بردار برو

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

۱۹ سالته با یه مرد هوسباز موندی اونم تو نامزدی؟ والا زن های ۲۰ سال ازدواج کرده با سه تا بچه انقدر انعطاف ندارن تو داری شوهرت ول کن اون زن نیست خیالت راحت توعم همین فرمون برو جلو فردا ی بچه رم بدبخت کن