2777
2789
عنوان

مسمومیت حاملگی 😭

606 بازدید | 20 پست

من ۳۵ هفتمه پاهام شدیدا ورم کرده رفتم دکتر گفت ممکنه مسمومیت حاملگی باشه آزمایش داده فردا بگیرم. 

اگه مسمومیت باشه چیکار باید کرد؟ رژیم خاصی داره؟؟😓😓😓

لطفا اگه تجربه ای دارید بگید

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

نمیدونم

دختر داییم داشت فشارش رفته بود بالا بستریش کردن

وزنش خیلی رفته بود بالا ورم کرده بود دور از جون احتمال خفگی هست هم مادر هم جنین

لطفاً مواظب خودت باش و این دو سه هفته آخر رعایت غذایی داشته باش 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

برای ورم پاهات به دیوار تکیه بده چندروز دربار

باید جواب ازمایشات بیاد تا تشخیص بده وگرنه ممکنه ورم بارداری طبیعی باسه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم هر سری وزنم زیاد میرفت بالا و آزمایش میدادم ولی شکر خدا مسمومیت بارداری نبود 

پرخوری میکردم🤦

انشاالله که شما هم مشکل خاصی ندارید

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

اول نترس استراحت کن ،مایعات زیاد بخور ،خیلی زیاد ،فکر نکن بلند شی راه بری ورمت کمتر میشه  با استراحت ودراز کشیدن ورمت کمتر میشه ،برنج نون  وشیرینی وچربی خیلی خیلی کم بخور فشار خونت رو هم مدام چک کن شبها مخصوصا وآزمایش دفع پروتیین مرتب بده ۲۴ ساعته، نگران نباش دیگه چیزی نمونده تا آخربارداریت فقط ممکنه زودتر مجبور بشن سزارینت کنن،سر درد دوبینی ورم زیاد فشارخون بالا داشتی حتما حتما به دکترت اطلاع بده

فشارت هم بالاست؟

ایشالا که نتیجه آزمایش میاد و مسمومیت نیست.

فعلا نمک نخور و مایعات رو زیاد کن.

نهایتا اگر هم مسمومیت باشه دوهفته دیگه شاید بتونن نگهت دارن به امید خدا ۳۷بشی یا آمپول ریه بزنن نی نی تکمیل بشه. فوق فوقش هم ختم بارداری بدن زود، دوروز نی نی می‌ره دستگاه و حل میشه. خلاصه هفته ت بالاست اصلا نترس.

نمیدونم دختر داییم داشت فشارش رفته بود بالا بستریش کردن وزنش خیلی رفته بود بالا ورم کرده بود دور ا ...

منم وزنم خیلی زیاد شده پاهام انقد وحشتناک ورم کرده

برای ورم پاهات به دیوار تکیه بده چندروز دربار باید جواب ازمایشات بیاد تا تشخیص بده وگرنه ممکنه ورم ...

اخه خیلی شدیده. فشارم بالا نیست ولی ورم شدید و سردرد سنگین و شدید و وزن بالا دارم

فشارت هم بالاست؟ ایشالا که نتیجه آزمایش میاد و مسمومیت نیست. فعلا نمک نخور و مایعات رو زیاد کن. ن ...

نه فشارم ۱۲ بودش. ضربان قلبم کمتر ۱۰۰ نمیاد.من خیلی نمک خوردم ویار خیار داشتم همش خیار و نمک میخوردم همش ترشی 😔لیمو میخوردم 

اول نترس استراحت کن ،مایعات زیاد بخور ،خیلی زیاد ،فکر نکن بلند شی راه بری ورمت کمتر میشه  با اس ...

نمیخام سزارین بشم طبیعی میخاستم بدنیا بیارم. 

کلی هم راه رفتم واسه اینکع ورمم کمتر بشه نمیدونستم ک بتر میشم 

خودمم هر سری وزنم زیاد میرفت بالا و آزمایش میدادم ولی شکر خدا مسمومیت بارداری نبود  پرخوری میک ...

خدا از دهنت بشنوه

نمک غذاتو کمتر کن ،اگر مسمومیت باشه یعنی اینکه پروتیین از ادرارت دفع میشه و فشار بالاست

فشارم بالا نیست  سردرد  سنگینی سرم. چشام تاری می بینه وزنمم زیادشدع همراه با ورم شدید

نه فشارم ۱۲ بودش. ضربان قلبم کمتر ۱۰۰ نمیاد.من خیلی نمک خوردم ویار خیار داشتم همش خیار و نمک میخوردم ...

خوبه که فشارت بالا نیست. پس نمک رو حذف کن توکل به خدا ایشالا حل میشه و چیزی نیست