2789
عنوان

حرمت عشق...

186 بازدید | 14 پست

دلم برای آدم های تنها می سوزد ...

آن دسته آدم هایی که برای خودشان آنقدر ارزش قائلند که هرکسی را لایقِ همنشینی نمی دانند ...

همان هایی که حریمشان ، حرمت دارد ...

دلم برای بغض هایِ بی مخاطبشان می گیرد ...

دلم برای لبخند و شیطنت های تبعید شده شان می سوزد ...

این آدم ها اشتباه نکرده اند ...

لیاقتشان هم تنهایی نیست ... !

ما گناهکاریم ...

نباید جوری می شدیم که حالا ؛

تنهایی شان را به حضورِ ما ترجیح دهند ...

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چقدر قشنگ بود متنت 😍😍 به دلم نشست ❤❤

چه قلم شیوایی❤❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وای چقدر قشنگ بود متنت 😍😍 به دلم نشست ❤❤ چه قلم شیوایی❤❤

عزیز دلم متن مال خودم نبود❤😘

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
عزیز دلم متن مال خودم نبود❤😘

ولی قشنگ و زیبا بود 😍😍😍 .... 

ممنون که وقت گذاشتی و همچین متن زیبایی رو برامون گذاشتی 🌷🌷🌷

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دلم برای خودم میگیرد چرا که بغض های بی امانی همانند مار در گلویم جنبره زده دلم برای بغض هایم میگیرد که غم باد شد اما هیچ وقت سیلاب اشک را جاری نساخت 

گاهی اوقات دلم برای خودم تنگ میشود آن خودم هایی که ازجنس شیطنت های کودکانه بود آن خودم هایی که زمانه چرخ فلکش را طبق خواسته میچرخاند ولی الان هیچ چیز از آن خودم ها باقی نمانده تنها چیزی که هویداست یک جسم که تنها فقط نفس کشیدنش شبیه زنده هاست وگرنه مرده متحرکی بیش نیست 

بیشتر اوقات که در کنج تنهایی خود فرو میروم فکرم پر میشود از نگفته ها از حرف هایی که تا سر زبان امدند اما در نطفه خفه شدند از خوش هایی هایی که اینک جایی خود را به بالش خیس شبانه داده است 

دلکم من نتوانستم هوایت را داشته باشم تو مراقب خودت باش 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

خیلی زیبا بود و تکان دهنده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلم برای خودم میگیرد چرا که بغض های بی امانی همانند مار در گلویم جنبره زده دلم برای بغض هایم میگیرد ...

👍😐

دلم برای خودم میگیرد چرا که بغض های بی امانی همانند مار در گلویم جنبره زده دلم برای بغض هایم میگیرد ...

چقدر زیبا ❤❤❤