2777
2789
عنوان

سه ساله عقدم

302 بازدید | 17 پست

سلام من و همسرم سه ساله عقد کردیم 

همسرم از 7 صبح تا 12 شب سرکار 

حقوقش ماهی 3 تومنه تازه یکسال رفته سرکار ثابت 

اون در حد توانش ی سری چیزا خریده مثل تی وی یخچال ماشین لباسشویی ولی هنوز فرش و گاز مونده من حتی ازش میل و تخت و اینجور چیزا نخواستم چون پدرش بهش کمکی نمیکنه 

خونه هم هنوز اجاره نکردیم 

از این طرف من هیچی نخریدم جز چن تیکه مثل سرویس پلاسکو و خورده ریزه 

شوهرم میگ عید عروسی بگیریم منم راضیم 

ولی پدرم نمیتونه برام جهاز بخره 

ینی اول به فکر اینکه برای داداشم ماشین بخره بعد جهاز من 😢

تازه برای خواهرم سیسمونی خریده و هیچ به فکر من نیست 

منم این روزا انقد گریه کردم دیگ حال چیزیو ندارم آبروم میره بدون جهاز 

چیکار کنم خیلی خستم کم آوردم حس میکنم پشتیبانی ندارم 

خودمم کار میکنم ماهی 800 میگیرم ک برای دانشگاهم خرج میشه 

کسی خیریه تو مشهد نمیشناسه؟ 😞

ازش تخت نخواستی؟

فک نمیکنی اینا وظیفه توعه؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

میل چیه‌؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازش تخت نخواستی؟ فک نمیکنی اینا وظیفه توعه؟

اینا وظیفه هیچ کس نیست

نه زن نه مرد

جهاز هم چیزهای ضروری زندگیه

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

ماشین واجب نیست پدرت در حقت‌کم لطفی میکنه . درضمن بزرگارو خریده بنده خدا چند تا قابلمه و قاشق و چنگال بخر . برید زیر یه سقف نامزدی طولانی مزخرفه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم زیاد سخت نگیر

موقع عروسی بشه مطمئن باش واست جهیزیه میگیرن

بذار در این مورد خانواده حرف بزنن زمان عروسی رو میگم.

سعی کن جهاز دست بالا نگیری چیزای ضروری بگیر 

ماشین واجب نیست پدرت در حقت‌کم لطفی میکنه . درضمن بزرگارو خریده بنده خدا چند تا قابلمه و قاشق و چنگا ...

آره منم از همین خسته شدم 

بابامو خیلی دوسدارما ولی هیچ تو فکر من نیست 

مگ من چن بار ازدواج میکنم ک بخوام از آرزوهام بگذرم 

ولی همین چیزای کمو هم برام فراهم نمیکنه موندم چیکار کنم خیلی بی پناه شدم خیلی.... 

عزیزم زیاد سخت نگیر موقع عروسی بشه مطمئن باش واست جهیزیه میگیرن بذار در این مورد خانواده حرف بزنن ...

منم چیزای ضرور میخوام اصلا چیزای اضافه رو نمیخام همین چن تیکه هم با حقوق خودم گرفتم تو ای چن سال زورم بیشتر ازاین نرسید

آره منم از همین خسته شدم  بابامو خیلی دوسدارما ولی هیچ تو فکر من نیست  مگ من چن بار ازدو ...

قراره این وسط ابرویی بره ابروی بابات میره . توکل من بخدا برو زندگیتو بکن . نیازای اولیه ات رو ببر

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم چیزای ضرور میخوام اصلا چیزای اضافه رو نمیخام همین چن تیکه هم با حقوق خودم گرفتم تو ای چن سال زور ...

مطمئن باش زمانش عروسیت مشخص بشه چیزهای خوبی واست میخرن بهت قول میدم