2777
2789
عنوان

کنجد سیاه😐

1787 بازدید | 28 پست

یکی به بابام کنجد داده سیاهه😐 مزشم یجور خاصیه یعنی مزه کنجد میده ها ولی ی مزه دیگم میده

اینا چرا اینجوریه؟؟؟ بخوریم‌یعنی؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حالا سیاه سیاهم نیست قهوه ای طوره

عین کنجدای مغازه سفید نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اره بخورین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بوداده س 

یکم به تلخی میزنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
باید بو داده بشن

بعد سفید میشن؟؟ الان انگار مزه گیاه میده

مام یه مربای کنجد سیاه خریدیم نمیتونیم بخوریم😂💔

انگار مزه علفم قاطیشه😐

بوداده س  یکم به تلخی میزنه

اره ی مزه خاصی داره

مام یه مربای کنجد سیاه خریدیم نمیتونیم بخوریم😂💔

مگه مرباشم هس ؟من خیلی کنجد دوس دارم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز