2777
2789

سلام بچه ها من تازه نامزد کردم

محل کار نامزدم تو محلمونه

متاسفانه چند مدت پیش یک آدم حسودی رفته بود به نامزدم گفته بود که من با یکی تو محلمون در ارتباط بودیم قبلا

البته چیز خاصی نبود، نامزدمم جلوی اون خودشو جمع کرده بود بعد اومده بود مستقیم از من پرسید و من راستش رو بهش گفتم، اونم قبول کرد که حالا که نامزد کردیم دیگه به گذشتم کاری نداشته باشه ولی دیگه اگر اونو حتی اتفاقی اطراف من ببینه همه چیز رو بهم میزنه و حسابمون هم می رسه

دیگه از اون موقع خیلی حساس تر شده منم سعی کردم اعتمادشو جلب کنم و خداروشکر مشکلی نبود تا اینکه با مامانم بیرون بودم رفته بودیم مغازه  خرید کنیم ، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد دیدم نامزدمم اومد اونجا برای خرید چون نزدیک محل کارش بود

سلام کرد ما هم داشتیم خرید میکردیم بعد به من گفت بیا بیرون کارت دارم، رفتم بیرون بعد با حالت اخم گفت حلقت چرا دستت نکردی، دیگه یادم اومد که خونه جا گذاشتم ولی زبونم بند اومده بود و ترسیده بودم مکث کردم گفتم جا گذاشتم

اونم دیگه بیشتر عصبانی شد گفتش یعنی چی جا گذاشتی دیگه هیچی نداشتم بهش بگم ،گفتش که حالا برو خونتون بعدن خودم میدونم چیکار کنم

دیگه ما هم اومدیم خونه رفتم تو اتاق گریه کردم 

شبا وقتی میخواد بره خونه معمولا میاد یک سر به من میزنه

واقعا نمیدونم اگر امشب اومد چی میخواد بگه و چه حرفی پیش میاد، تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم چی بگم آرومش کنم

ببخشید استارتر 

لطفا لطفا اینو گزارش بزنید خیلی ضروریه 😫❤

هر کی گزارش زد لایک کنه صلوات بفرستم برای حاجتش یا ریپ بزنه❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5942602/تو-عقدم-دکتر-گف-حامله-ایی

پرتقال خونیِ شوهرمم🍊😎 مردِ عسلیِ منه 🍯❤•••پروفایلم عکس خودمه کپی نشه لطفا

امان از ادم بی خدا

خدا لعنت کنه خبر برو

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

خب.بعدش.چی.شد#  

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!
بعد دیدم نامزدمم اومد اونجا برای خرید چون نزدیک محل کارش بود سلام کرد ما هم داشتیم خرید میکردیم بعد ...

فقط بخاطر حلقه؟؟

پرتقال خونیِ شوهرمم🍊😎 مردِ عسلیِ منه 🍯❤•••پروفایلم عکس خودمه کپی نشه لطفا
بعد دیدم نامزدمم اومد اونجا برای خرید چون نزدیک محل کارش بود سلام کرد ما هم داشتیم خرید میکردیم بعد ...

بگو با مامانم بودم ک اگه میخواستم کار خطایی بکنم ب نظرت با مامانم میرفتم؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁