2777
2789

فشارت افتاده شاید 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظورت اینه ک احساس میکنی اتاق دور شما میگزده یا فقط چشمات سیاهی میره؟کاهش شنوایی و وزوز کپش د ...

خیلی زود احساس میکنم گشنم میشه 

احساس ضعف میکنم و تعادل ندارم

خب ب اون سوالاتم دقیق جواب بده عزیزم،چشمات سیاهی میره یا اتاق دور سرت میچرخه؟

۳ ماه پیش کرونا گرفتم هفته اول یک معده دردی گرفتم که بعد آزمایش دادم گفت میکروب معده داری تا دو تا هفته قبل درد داشتم

اندوسکوپی هم کردم گفت که ورم و التهاب داری

دارو خوردم الان الحمدالله درد ندارم

گوشم هم درد میکنه ولی دکتر گفت گوشت مشکلی نداره فقط یکی ساکشن میخواد که دو روز پیش انجام دادم

الان ۳ ماه است سرگیجه ولم نمیکنه کلا از زندگی افتادم

یک جور ضعف دارم نمیتونم بعضی وقت حتی مداد دست بگیرم 

تمرکز ندارم 

اتاق دور سرم میچرخه وقتی میخوام بلند شم باید یکم بشینم بعد بلند شم

۳ ماه پیش کرونا گرفتم هفته اول یک معده دردی گرفتم که بعد آزمایش دادم گفت میکروب معده داری تا دو تا ه ...

شرح حالی ک میدین بیشتر به orthostatic hypotension میخوره ک میتونه به خاطر کاهش حجم داخل عروقی باشه

همون دکتر داخلی برین بهتره،باید در عرض سه دقیقه بعد از ایستادن فشارتون رو اندازه بگیره با حالت نشسته مقایسه کنه،اگه بیشتر از بیست تا افت کرد یعنی علت سرگیجه تون ممکنه افت فشار باشه

ی چکاپ کلی هم خوبه انحام بدین

شرح حالی ک میدین بیشتر به orthostatic hypotension میخوره ک میتونه به خاطر کاهش حجم داخل عروقی باشه ...

فشارم خوبه بیشتر حالت منگ شدن رو دارم خیلی خوابم میاد 

تیرویید کم کار میتونه این عوارض رو داشته باشه

مثلا یک ساعت قبل ناهار خوردم الان احساس ضعف میکنم و گشنمه

حال ندارم موبایل رو هم به زور نگه داشتم

فشارم خوبه بیشتر حالت منگ شدن رو دارم خیلی خوابم میاد  تیرویید کم کار میتونه این عوارض رو داشت ...

فشارتون ممکنه در حالت نشسته خوب باشه ولی وقتی می ایستید افت کنه

بله کم کاری تیرویید هم میتونه خستکی و ضعفتون رو توجیه کنه

اگه تهرانین بیمارستان شهدای تحریش دکتر نکو قدم کارشون عالیه یه سر بزنین