2777
2789
عنوان

چشمو هم چشمی

69 بازدید | 11 پست

سلااام به همه ی دوستان بچه ها بیاید راهنمایی که ذهن منو درگیر کرده چند وقت پیش خانواده همسرم که من یک چک پول چند میلیونی برای هدیه تولد دادن و خداییش خیلی به ادم میرسن  بعد از وقتی من لین هدیرو گرفتم فامیل میان میگن ما اینو گرفتیم یا اونو گرفتیم ... بعد یکی از دختر فامیلمون شوهرش ماشین نداشت پدر شوهر به پسرش گفت خودتو زنت ثبت نام کنید تا اگه ماشین به اسمتون در اومد من یه مقدار پول کمکتون کنم ماشین به اسمشون در اومد و مادر اون دختر فامیله ما تا منو دیده میگه پدرشوهرش واسه دخترم ماشین خرید توام برو بگو برات بخرن درصورتی که ما خودمون ماشین داریم  و من خودمم تا چند وقت پیش یه ماشین جدا از همسرم داشتمو فروختم حس کردم داره برامن فخر فروشی میکنه و من از این حرفش بدم اومد دوس دادم وقتی دیدمش در جواب این حرفش بگم ما خوومون ماشین داریم و اگرم چیزی بخوام به شوهرم میگم نه پدر شوهرم بعدم دلیلی نداره دختره تو هر کاری میکنه منم بکنم در صورتی که وضع مالی ما بهتره ..... نظر شما چیه؟؟؟؟

🌠لطفا یه صلوات برای براورده شدن حاجتم بفرستید🌠😥 خدایا منو به ارزوم برسون 😥

عزیزم خب اونا از کجا هدیه شما رو فهمیدن؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب اونا از کجا هدیه شما رو فهمیدن؟ 

عادتشونه به هر مناسبتی هی میان میپرسن کادو چی گفتی

دقیقا مثل منی همه ی فامیل تا یه چیزی میگیرم میان که مثلا پز چیزای نداشتشونو بهم بدن😏

دقیقا

عادتشونه به هر مناسبتی هی میان میپرسن کادو چی گفتی

به نظرم جواب نده

مثلا بگو یه چیز خوب

گفتن به بچه ها نگید

یا از این جوابای مسخره😀

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
به نظرم جواب نده مثلا بگو یه چیز خوب گفتن به بچه ها نگید یا از این جوابای مسخره😀

اره از این به بعد همین کارو میکنم... اما در کل الان بحث لین حرف مادر دختر فامیلمونو که بی مقدمه به من میگن برو بگو فلانی پدرشوهرش براش ماشین خریده بگو برا توام بخرن به نظرت این حرفش درست بود؟یا من بیخودی ناراحت شدم؟

انقدر روی هر چیزی زوم نکنید خوشی هاتونو جار نزنید یا اهمیت ندین به حرفای اطرافیان

یعنی حرف اون خانوم به نظرت خوب بود که گفت برو رگو واسه توام بخرن شما بودی چه جوابی میدادی؟؟

اره از این به بعد همین کارو میکنم... اما در کل الان بحث لین حرف مادر دختر فامیلمونو که بی مقدمه به م ...

گلم خب من میگم اگه شما کادو هاتو به اونا نگی اونام حسادت نمیکنن

اکثرا آدمای حسود فضول هم هستن

یعنی خودشون اول کنکاش میکنن

بعد حسودیشون میشه

خدارو شکر که خانواده همسرت بهتون میرسن و خودتونم دارید

سعی کن کسی خواست فضولی کنه اجازه ندی

یا مثلا از این پیشنهادا میدن خیلی رک بگو دخالت نکنید

ناراحت میشن ولی خب دیگه تکرار نمیکنن

گلم خب من میگم اگه شما کادو هاتو به اونا نگی اونام حسادت نمیکنن اکثرا آدمای حسود فضول هم هستن یعنی ...

ممنون عزیزم🙏🌺

یعنی حرف اون خانوم به نظرت خوب بود که گفت برو رگو واسه توام بخرن شما بودی چه جوابی میدادی؟؟

میگفتم اگه نیاز داشتم باشه اینکارو میکنم

ببشتر مواقع با اهمیت ندادن طرف مقابل بیشتر میسوزه