2777
2789
عنوان

حاجت روا میشید

133 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیز امروز تولد امام جوادالائمه هستش نیت کنید آرزو کنید دست خالی بر نمیگردید . دوستان من همیشه به نیت پنج تن ختم پنج روزه سوره یاسین گرفتم خدا شاهده که حاجتم برآورده شده امروز نیت کنید پنج روز سوره یاسین بخونید روز پنجم حاجتتون به صلاحتون باشه برآورده میشه دوست داشتم با شما به اشتراک بزارم . حاجت روا بشید منم دعا کنید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم منم دعا کن تازه فهمیدم نی نی دارم اما همون اول گفتن شاید سقط بشه 😔

توکل کن به خدا اونی که بهت داده ازت نمیگیره اگرم خدای نکرده بگیره حکمتی توشه ایشالا نی نی صحیح و سالم به دنیا میاد غصه نخور

خدایا یعنی میشه منو میلاد زندگیمونو شروع کنیم خدایا کمک کن خیلی سخته

من و همسرم با صفر تحت شرایط سخت زندگیمونو شروع کردیم خدا بخواد کاری نشد نداره توکل کن به خدا بگو خدایا اگر به صلاحمه خودت کمکم کن.

خدا خیرت بده منم حاجت مالی دارم خدا کنه درست بشه  بگم تا پنج روز به نیت پنج تن روزی یه باره سو ...

اره عزیزم پنج روز  پشت سر هم روزی یک بار سوره یاسین بخون ایشالا مشکلت حل میشه گلم

کسی پریود باشه میتونه نیت کنه پنج روز بخونه ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊