2777
2789
عنوان

مراسم عقد

366 بازدید | 27 پست

سلام به روی ماهتون
من چند وقت دیگه مراسم عقدم هست اما خودم و خانواده ام کم تجربه هستیم
نمیدونیم کی درخواست زیرلفظی کنیم ؟ البته همسرم زیرلفظی رو گرفته ولی عنوان کردن این مسئله رو نمیدونم کی انجام بدیم ؟ و اینکه بار سوم که خطبه رو میخونن باید بله رو بگم ؟
اگه جمله خاصی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنین
امیدواروم زندگی هاتون سرشار از نور الهی باشه :)

بار سوم میگیم عروس زیر لظفی میخواد کادو میدن عردس میگه بله 

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دفعه اول ک گفت وکیلم یکی میگه رفته گل بیاره و فلان. دفعه دوم همینطور. دفعه سوم میگن زیر لفظی می‌خواد عروس و بعذش بعلهههه

برا ما اینطوره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم شما نباید درخواست زیر لفظی کنین

خواهرشوهر یا جاری یا هرکسی که داره میگه عروس رفته گل بچینه و عروس رفته گلاب بیاره برای بار سوم میگه عروس زیر لفظی میخواد بعد که اونو گرفتی میگی بله

من زیر لفظی نگرفتم فقط بار سوم بله گفتم و همه کل کشیدن و شوهرم یه گردنبند وگوشواره انداخت واسم همین. زیر لفظی چیه دیگه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بار اول عروس میره گل بیاره

بار دوم گلاب میاره

بار سوم صبر کن زیر لفظی یر و ان شاءالله بله رو بگو

ان شاءالله به حق دو اقازاده امروز خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و همیشه لبتون خندون و زندگیتون پر دوام باشه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بار سوم قبل از اینکه بله بگی باید یکی از خاتواده یا دوستات بگه عروس زیر لفظی میخاد اونام اید بدن و بلههههه مبارکه😍

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

اره دیگه دفعه سوم بگو با دو نفر مثلا خواهر یا دختر خاله یا خواهر شوهر آون دو تایی که دو طرف آون پارچه بالای سر رو نگه میدارن هماهنگ کن که هر بار یکیشان بگه رفته گل بیاره گلاب بیاره به شوهرت ت لگو مادرش دفعه سوم بده زیر لفظی رو البته آگه عاقد با حال باشه خودش میگه عروس خانم زیر لفظی میخواد. من که گفتن به نام خدا با اجازه پدر مادرم و بزرگترها بله البته خیییلی بغض داشتم صدایم میلرزید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
زیر لفظی رو وقتی سومین بار که عاقد ازت میپرسه یکی که دفعه های قبلی گفته عروس رفته گل بچینه و اینا بگ ...

خیلی خجالت اوره من روم نمیشه این جوری بگم 😂😂 فکرش هم میکنم اب پیشم 😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

2790
2778
2791
2779
2792