2777
2789
عنوان

چه رنگ مویی

78 بازدید | 9 پست

بچه ها بنظرتون موهامو چه رنگی کنم ب صورتم بیاد ؟؟؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای مشکی‌ت خیلی قشنگن، با رنگ چشم و ابروت هم تناسب دارن، به نظرم اگه دلت تنوع میخواد به انداختن رگه تو موهات فکر کن نه اینکه کامل رنگش رو تغییر بدی 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
موهای مشکی‌ت خیلی قشنگن، با رنگ چشم و ابروت هم تناسب دارن، به نظرم اگه دلت تنوع میخواد به انداختن رگ ...

ینی همین رنگ خودش خوبه؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
ینی همین رنگ خودش خوبه؟

رنگش که خیلی خوبه هر چند طبیعیه که آدم دلش تغییر و تنوع بخواد. اما رنگ کردن بدی‌ش اینه که وقتی شروعش کردی سخته دیگه ادامه‌ش ندی، هر بار ریشه‌ها رو باید تمدید کنی، دلت میخواد یه رنگ دیگه رو امتحان کنی، ابروها رو باید رنگ کنی که تناسب داشته باشن،... 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
رنگش که خیلی خوبه هر چند طبیعیه که آدم دلش تغییر و تنوع بخواد. اما رنگ کردن بدی‌ش اینه که وقتی شروعش ...

ممنونم عزیزم 🌹💖