2777
2789
عنوان

جای سوختگی +عکس

239 بازدید | 16 پست

پای پسرم یک ماه پیش با چای داغ سوخت

تا الان براش کرم سوختگی که بوی ماهی میده زدم ولی هنوز جاش نرفته چیکار کنم جاش نمونه؟؟

[URL=http://www.upsara.com/][IMG]http://www.upsara.com/images/n936658_.jpg[/IMG][/URL]

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

ی خانمی اینجا ب من گفت آلوورا بزن ب جا سوختگی خوب میشه منم زدم خوب بود پام با بخاری سوخته بود پوستش بلند شده بود

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من دستش با روغن روی گازداغ سوختااااا الوورا مالید دوهفته ای خوب شد

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
مامان من دستش با روغن روی گازداغ سوختااااا الوورا مالید دوهفته ای خوب شد

اتفاقا گیاهشو دارم تو خونه 

ی خانمی اینجا ب من گفت آلوورا بزن ب جا سوختگی خوب میشه منم زدم خوب بود پام با بخاری سوخته بود پوستش ...

برای پسرم یک ماه گذاشته اثر داره

اتفاقا گیاهشو دارم تو خونه 

بمال روی جاش تازع این چیزی نیست سوختگیش مامان من کامل پوستش رفته ورم قرمزز یه چیز وحشتناک

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
برای پسرم یک ماه گذاشته اثر داره

مال من ۸ .۹ ماه یا ی سال گذشته بود داغون بود ولی اثر کرده حالا باز نمیدونم دیگه چون علمی و پزشکی نی نمیتونم صد در صد بگم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بمال روی جاش تازع این چیزی نیست سوختگیش مامان من کامل پوستش رفته ورم قرمزز یه چیز وحشتناک

عکسشو پایین تر گذاشتم برای اینم پوسش کنده شده بود الان خوب شده و قرمز بود تا یکی دو هفته الان یک ماه گذشته این شکلیه

اینم من اضافه کنم که بزرگ بشه به مرور میره خودش . 

اخه تو نت زدم به یه نفر دیگم گفته بودن بزرگ بشه میره ولی جاش مونده بود حالا بعد دو سال اومده بود راه حل میخواست 

اخه تو نت زدم به یه نفر دیگم گفته بودن بزرگ بشه میره ولی جاش مونده بود حالا بعد دو سال اومده بود راه ...

بزرگ شدن منظورم هفت هشت سال دیگه هست . حالا الوئه ورا استفاده کنید ضرر که نداره 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚