2821
2789
عنوان

مادر شوهر .............🤐

356 بازدید | 19 پست

ما تو ی ساختمون زندگی میکنیم 

اول اینکه خیلی فوضوله توی دکوراسیون خونه و.... همش نظر میده هرچیم دلیل میارم ک نه اینجوری خوبه اون حرف خودشو میزنه

بعد من یه لباسیو گذاشتم پشت در خونمون ک پرتش کنم اینم بگم ک واحدامون جداس امروز اومده میگه اینو میخای پرت کنی گذاشتی پشت در تا پرتش کنم گفتم اره ظهر میخایم آشغالو ببریم اینم میبرم میگه ن خودم میبرمش چیکار میکنه پشت این در😐

خو بهههه تو چهههه اصلا فک کن مستاجرم باز میای در بزنی اینو بگی

تازه لباس زیرو اینا نیستااااااااا یه روسریه

آبرو ادمو میبره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یه ساختمون با مادر شوهر زندگی نکنید

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

اگه جای من باشی چکار میکنی میاد خونه میگه اینو بزار اینجا اینو نزار دیوونم میکنه برادر شوهرم کرونا گرفته بود بیست روز اومد خونه ما وقتی رفت من تا یک ماه میرفتم دکتر قلب🥴

میبینی ک میگه هرچی میشه میاد توفرض کن نصف روز پیشت باشه اون وقت چی .

مگه در طویلس ک باز کنه بیاد تو.اگه همچین ادمی باشه بلاخره در قفل داره.نهایتا میگی حموم بودم تو اشپزخونه بودم نفهمیدم.بعدم دیگه خدا به ادم عقل داده .هرچیم مادرشوهر پدر شوهر با فرهنگ باشن نباید تو یه ساختمون باون لود.بلاخره دعوا پیش میاد و اونا بخاطر عداب وجدانشون نمیتونن دخالت نکنن.پس از اساس پیششون زندگی کردن مشکله.اگرم ک هستید باید یه گوشتونو درواره کنید ک زندگس سخت نگذره